today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dizajniraj svoju limenku

Raspisivanjem nagradnog konkursa „Dizajniraj svoju limenku“, počinje velika kampanja „Recan fonda“ i asocijacije „Sport za sve“, koja nosi naziv „Rekreiraj.Recikliraj“. Koncepti rekreativnog bavljenja sportom, kao i očuvanje životne sredine i reciklaža, mogu se lako povezati, pošto su odraz zdrave kulture ličnosti i tela. Akcija „Rekreiraj.Recikliraj“, nizom aktivnosti obrazovaće građane o značaju zaštite životne sredine i reciklaže, i o njenoj srodnosti sa očuvanjem zdravlja redovnom fizičkom aktivnošću. Kampanja, koja obuhvata četiri akcije kao i prikupljanje limenki na određenim lokacijama, trajaće tokom cele godine i biće sprovedena širom Srbije.
„Nadamo se da će kampanja, mnogobrojnim aktivnostima, privući ljude koji su svesni važnosti odgovornog ponašanja prema svom zdravlju, ali i prema našem životnom okruženju“, rekla je Jelena Kiš, menadžerka „Recan fonda“ i dodala da je „ovaj fond već godinama unazad radi na promovisanju reciklaže i njenog značaja za očuvanje prirodne sredine i da je ova saradnja od izuzetnog značaja za usmeravanje mladih ka zdravim životnim izborima“.
U nagradnom konkursu „Dizajniraj svoju limenku“ moći će da učestvuju svi mladi, neafirimisani dizajneri, a rok za prijavljivanje je 10. april. Prvonagrađena specijalno dizajnirana etiketa za limenku, biće proizvedena, a pobednik konkursa osvojiće put u London i odlazak na Međunarodnu nedelju dizajna. Svi najbolji radovi biće izloženi tokom fesitvala Supernatural i Mikser festivala. Ove limenke sa jedinstvenim dizajnom, biće punjene negaziranim bezalkoholnim pićem i distribuirane na svim događajima koje će Recan fond i „Sport za sve“ Srbije zajedno organizovati.
„Rekreativni sadržaji su važan deo fizičke kulture, koje bi svako od nas trebalo da upražnjava, jer vreme provedeno u prirodi ima blagotvoran uticaj na fizički i mentalni sklop“, rekao je prof. Dušan Mitić, predsednik stručnog odbora asocijacije „Sport za sve“ Srbije.

Izvor: eKapija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!