Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Dijalog biznisa i društva!

Peta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum održaće se 16. decembra u Narodnoj banci Srbije, u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva.
CSR Forum je događaj o društveno odgovornom poslovanju u Srbiji koji, kroz učešće uticajnih gostiju iz inostranstva i predstavnika svih sektora, jednom godišnje preispituje stanje, trendove i mogućnosti za unapređenje postojećih praksi. Ove godine program konferencije obuhvata sedam različitih sesija u kojima će se diskutovati o aktuelnim temama iz ove oblasti, dodelu Nagrade za korporativno volontiranje i Sajam partnerstva na kojem će organizacije i socijalna preduzeća predstaviti predloge za saradnju sa poslovnim sektorom.
O tome šta motiviše jednu kompaniju da se ponaša društveno odgovorno i koja je uloga društveno odgovornog poslovanja u konkurentnosti kompanija diskutovaće Stiven Fiš, Rukovodeći partner, EY; Dejan Turk, CEO, Vip mobile; Marinos Vatis, Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke i Dimitar Andonov, Direktor operacija Coca-Cola Kompanije za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Na panelu posvećenom razvoju CSR-a u regionu, učestvuje i Marija Aleksiju, CSR direktor Titan Grupe u Grčkoj koja će podeliti svoja iskustva sa učesnicima konferencije. U okviru drugih panel sesija na konferenciji diskutovaće se o saradnji biznisa i socijalnih preduzeća, izveštavanju o održivosti i cause-related marketingu, a na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa Career Days održaće se panel posvećen preduzetničkoj kulturi kod mladih i dostupnim oblicima podrške za mlade preduzetnike.
Uvodna obraćanja na konferenciji održaće Frederik Kuen, Predsednik Foruma za odgovorno poslovanje i Predsednik IO Societe Generale Srbija, Aza El-Abd, Direktorka Misije, USAID (TBC) i Željko Sertić, Ministar privrede (TBC). Na ovogodišnjem CSR forumu biće održana i dodela Nagrade za korporativno volontiranje 2014, koja je ovaj put posvećena angažovanju kompanija u poplavama.
U okviru CSR Foruma održava se i 6. sajam partnerstva na kojem će 16 organizacija i socijalnih preduzeća predstaviti predloge za saradnju sa poslovnim sektorom. Svi učesnici konferencije dobiće publikaciju koja obuhvata predloge za saradnju 25 organizacija i socijalnih preduzeća sa biznis sektorom i koja će u elektronskom obliku nakon konferecije biti distribuirana širem poslovnom sektoru.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!