today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dhar media i Sharma dogovorili strateško partnerstvo za Hrvatsku

REGION – Agencija za propagandu i odnose s javnošću, Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu i projektima u turizmu (TouristarTV i Discover Croatia – Exploring Route), u Zagreb je dovela jednog od najtraženijih menadžerskih konsultanata iz oblasti liderstva, Robina Sharmu koji je 20. februara održao predavanje na temu “Vođa bez titule” u prostoru Hypo centra i briljirao svojim nastupom, praktičnim i primenjivim savetima, jednostavnošću i šarmom.
S obzirom na navedeni uspeh ostvarene saradnje, nakon seminara postignut je dogovor o budućoj saradnji Dhar medie i Sharma Lidership Internationala kroz strateško partnerstvo za Hrvatsku.
“Sharma Lidership International sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na hrvatskoj poslovnoj sceni kroz snažno strateško partnerstvo s Dhar mediom. Nadam se da ću vrlo skoro biti ponovno u Hrvatskoj i nastaviti sa širenjem ideje “Vođe bez titule” kroz koju imam priliku pomoći poslovnoj zajednici i hrvatskom poduzetništvu”, izjavio je Robin Sharma.
“Već pri samoj organizaciji seminara pojavio se interes od nekih hrvatskih kompanija za organizacijom sličnog, ali implementiranog predavanja za njihove ljude, što nam je drago, s obzirom da jedino promena o kojoj govori Sharma iznoseći praktične savete filozofije “Vođa bez titule”, donosi uspeh koji garantuje temeljne promene u hrvatskoj ekonomiji i poslovnom sistemu”, rekla je Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!