Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

BEST Design Week – Dizajn.Je.Svuda.

Uvidevši da je potrebno omogućiti studentima da se kreativno i inovativno izražavaju nezavisno od sturke, studentska organizacija BEST zajedno sa IT Akademijom je odlučila da i ove godine organizuje BEST Design Week – besplatni seminar dizajna za sve studente tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da se upute u osnove ove kreativne veštine. Seminar je počeo dana i trajaće do 21. decembra, a učesnici će imati priliku da slušaju niz predavanja eminentnih predavača iz sfere vizuelnih umetnosti na temu dizajn je svuda.
Seminar sadrži teorijski deo, kroz koji će se studenti upoznati sa opštim pojmovima dizajna i brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta ali i praktični deo, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn. Na taj način će seminar obuhvatiti oblast obrade fotografija i dizajn publikacija. Predavanja će biti organizovana u prostorijama međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy, u Zemunu (http://www.it-akademija.com). Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora.
Dizajn je deo savremene svakodnevnice, i uvidevši da on poseduje potencijal da utiče na uspeh najrazličitijih projekata i ponuda, BEST je odlučio da omogući mladima kojima je to u interesu da steknu znanje iz ove koristne oblasti. Na taj način BEST Beograd želi da doprinese komplementarnom obrazovanju studenata i daljem razvoju njihove profesionalne karijere. U želji da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali prošle godine – otišli smo korak dalje, i ove godine smo se potrudili da dovedemo neke od najznačajnijih imena iz domena dizajna koja svakodnevno menjaju dizajnersku svest na ovim prostorima.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!