today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Deset godina agencije PRIME Communications

Agencija Prime Communications slavi deset godina postojanja i danas u dve kancelarije, u Banja Luci i Sarajevu, zapošljava dvadeset stručnih, ambicioznih ljudi posvećenih agencijskom poslu i više od dvadeset stalno angažovanih honorarnih saradnika. Agencija se pozicionirala kao vodeća PR agencija u BiH i uspela je izgraditi partnerske i dugogodišnje odnose sa brojnim klijentima.
“Ponosni smo na činjenicu da smo iz male agencije iz Banje Luke izrasli u full service agenciju prepoznatljivu kao lidera na polju PR-a u BiH i da danas delujemo iz dve kancelarije. Naš najveći uspeh je što smo u deset godina edukovali i izgradili stručan kadar, pridobili i opravdali poverenje klijenata sa kojima radimo već godinama i što svakodnevno svojim sposobnostima i referencama potvrđujemo da smo posvećeni učenju i radu i da konstantno napredujemo. Za deset godina postojanja i ostvarene rezultate zahvaljujemo svom stručnom timu i klijentima bez kojih sve to ne bi bilo moguće, a posebnu zahvalnost dugujemo medijima na dobroj saradnji”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije.
Pored PR i marketing sektora, Prime Communications uspešno radi u sektoru istraživanja, medijskih analiza, grafičkog dizajna, a već dve godine u sklopu sektora Prime Digital kreira i realizuje online strategije za mnogobrojne klijente.
Agencija želi i da doprinese razvoju struke, pa kroz mnogobrojne edukativne projekte nastoji PR i marketing stručnjacima omogućiti dodatno edukovanje, razmenu iskustava i povezivanje sa kolegama iz regije. Neki od Prime projekata su regionalna konferencija o odnosima s javnošću Proactive, Sarajevo PR Open – jednodnevna edukativna konferencija, PR Challenge – studentsko takmičenje u PR-u, PR Club i PR Akademija. Svoja iskustva zaposleni Agencije dele kroz blog postove na korporativnom blogu agencije www.blog.prime.ba. Više o Prime Communications možete saznati i na www.prime.ba.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!