today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Deset besplatnih ulaznica za studente! Još šest dana do objave dobitnika!

Dragi studenti, požurite! Sa nestrpljenjem očekujemo deset najkreativnijih odgovora koji će biti nagrađeni ulaznicom za konferenciju „The corporate communication expeirence II“.
Podsećamo vas još jednom da je konkurs otvoren do ponedeljka 5. marta. Sve što je potrebno jeste da zainteresovani studenti ispod ovog teksta ostave odgovor (do četiri rečenice) na pitanje – zašto vam je interesantan događaj i na koji način će on unaprediti vaše znanje? Odgovor je neophodno poslati i na e-mail adresu agencije „The P. World“ – info@thepworld.com. Deset studenata koji ostave najkreativnije odgovore biće nagrađeni besplatnim ulaznicama za konferenciju.

Spisak dobitnika biće javno objavljen 6. marta na portalu Marketing mreža, a studenti koji su dobili ulaznice biće kontaktirani e-mail-om.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

5 KOMENTARA

  1. Želim da znam kako da napravim promenu, želim da se pokušam da pomognem bratu u svojoj zamisli da otvori predstavništvo za Electrolux u našoj zemlji,želim novo znanje, nove ljude. Ne želim da stojim u mestu i da mislim šta sam mogla, jer znam šta mogu, samo mi trebaju smernice. Dajte nešto da radimo, da ostvarujemo uspehe, da dobijemo pohvale, učimo od drugih i naučimo druge. Želim da čujem ljude koji znaju šta pričaju,inspirišu na promenu, da shvatim šta to sve meni nedostaje da bih bila kao oni.

  2. Želim da naučim da komuniciram kako bi sprovela velika dela malih ljudi. Želim da čujem iskustva i savete najboljih komunikacionih praktičara današnjice, kako bi možda i ja u budućnosti bila u toj količini afirmisana. Ovo nije samo događaj, nego jedinstveno, neprocenjivo iskustvo. Revolucija u oblasti komunikacija u Srbiji je počela, a ja želim da budem deo toga.

  3. Drugi kažu: PR je samo promocija. Ja kažem: PR je mnogo više od toga. Drugi kažu: PR deluje kao stresan posao. Da ne grešiš? Ja kažem: Kada radiš ono što voliš to ne može biti pogrešan izbor.
    Jedan od citata koji me motivišu glasi :“ Svetu su potrebni ljudi koji su spremni da se pokrenu!“ Ja sam pronašla ono što mene pokreće. PR iskustvo u jednoj studentskoj organizaciji mi pomaže da sanjam, da otkrivam svet i da istražujem svoje potencijale. Za mene ova konferencija predstavlja veliki korak napred ka otkrivanju PR sveta. Volela bih da budem deo nje.

  4. Bilo da su izgovorene, prećutane ili napisane, reči nas uče. Osvežavajuće je i uzbudljivo čuti kako se odgovornom komunikacijom postižu vrhunski rezultati u odnosima sa drugim ljudima, globalni kvalitet i reputacija. Želim da se, slušajući životna iskustva velikana koji grade ovaj svet i inspirišu trenutke optimizma i sreće, pokrenem na promenu. Svaki dan života želim da provedem „školujući se“ i od svakoga naučim po nešto. Volela bih da čujem o pobedničkim rezultatima i da se družim u okruženju optimizma, entuzijazma, ohrabrenja i pozitivnog načina razmišljanja. Želim da vidim, čujem i zapamtim.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!