Denis Vilkoks u Beogradu

Ekskluzivno predavanje i druženje sa prof. dr Denisom Vilkoksom, jednim od najvećih PR stručnjaka današnjice, biće održano u četvrtak 16. avgusta, u velikoj sali opštine Vračar, sa početkom u 15 časova.
Predviđeno je da predavanje traje 60 minuta, a nakon toga prisutni posetioci imaće priliku da porazgovaraju sa uglednim gostom uz koktel.
Predavanja na temu „Destination Marketing: The Value of Festivals in the Economic Development and Branding of Serbia“ biće održano na engleskom jeziku, a ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći ovde.

Pored toga, profesor dr Denis Vilkoks održaće u sredu 15. avgusta celodnevni seminar za menadžere poslovnih organizacija u poslovno-edukativnom centru HESPERIAedu (Obilićev venac 26, Beograd). Seminar će trajati od 10 do 17 časova, a cilj treninga je podsticaj razvoja strategije komunikacije u preduzećima.
Seminar obuhvata i teme o razvoju strategije politike digitalne komunikacije, novi koncept korporativne društvene odgovornosti, kao i isticanje značaja etičkih lanaca snabdevanja materijalima koji ulaze u proizvodne procese. Svoja istraživanja i studije slučaja prezentovaće i profesor Ekonomskog fakulteta iz Beograda Siniša Zarić. Seminar će biti održan na engleskom jeziku.
Cena kotizacije je 14.108din + PDV. Za više učesnika omogućene su posebne pogodnosti.

Više informacija možete pronaći ovde.

Foto: Medija centar Beograd


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari