Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Delshe aplikacija počela sa radom u Hrvatskoj

Delshe.com aplikacija od juče je aktivna u Hrvatskoj, a uskoro se očekuje i u Srbiji i Sloveniji. Ova aplikacija ima za cilj da poveže kurirske službe sa korisnicima njihovih usluga.
Misija je da se korisnicima omogući da na jednostavan i lak način obave sve aktivnosti u vezi sa slanjem svojih pošiljki, kako u domaćem, tako i u međunarodnom transportu, uz uštedu vremena i novca. Korisnici na jednom mestu mogu da dobiju ponude kurirskih službi, pošalju zahtev kurirskoj službi za preuzimanje njihove pošiljke i to sve uz uštedu i do 30 odsto.
U kompaniji ističu da su ponosni na poslovnu saradnju koju imaju sa najvećim kurirskim službama u Hrvatskoj kao što su Overseas Express, CityEx, DPD, UPS i East Express.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!