Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Delshe aplikacija počela sa radom u Hrvatskoj

Delshe.com aplikacija od juče je aktivna u Hrvatskoj, a uskoro se očekuje i u Srbiji i Sloveniji. Ova aplikacija ima za cilj da poveže kurirske službe sa korisnicima njihovih usluga.
Misija je da se korisnicima omogući da na jednostavan i lak način obave sve aktivnosti u vezi sa slanjem svojih pošiljki, kako u domaćem, tako i u međunarodnom transportu, uz uštedu vremena i novca. Korisnici na jednom mestu mogu da dobiju ponude kurirskih službi, pošalju zahtev kurirskoj službi za preuzimanje njihove pošiljke i to sve uz uštedu i do 30 odsto.
U kompaniji ističu da su ponosni na poslovnu saradnju koju imaju sa najvećim kurirskim službama u Hrvatskoj kao što su Overseas Express, CityEx, DPD, UPS i East Express.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!