today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

DA Festival

DA Festival se održava 2. i 3. juna u prostorijama Arhitektonskog fakulteta u Kačićevoj 26, u Zagrebu. Da festival je festival studenata Arhitekture i Studija dizajna koji je nastao u organizaciji Kluba studenata dizajna i udruge Kultra. Festival se zalaže za promociju studenata s područja arhitekture i dizajna.
Briga za važnost i povezanost ove dve srodne struke osnovna je nit vodilja koja je mlade ponukala da se odluče na ovakav projekat i da se zajedničkom saradnjom studenata sa Studija dizajna i Arhitekture upozna javnost sa sadržajima i projektima kojima se oni bave tokom studiranja i koji na žalost vrlo često ostaju u fiokama fakulteta.
Cilj je prvenstveno afirmacija mladih i talentovanih studenata koji žele da ponude nove, sveže i kreativne ideje na području dizajna vizuelnih komunikacija, industrijskog dizajna, dizajna enterijera, tipografije, fotografije i filma, arhitekture, urbanizma, stanovanja i ostalih disciplina iz struke. Cilj je takođe i povećanje svesnosti i upoznatosti javnosti sa studentskim projektima i njihovim neospornim kvalitetom koji je često nagrađen na raznim festivalima, kako u Hrvatskoj, tako i na međunarodnom planu.
Zavirite u svet kreativaca i posetite DA festival, festival studenata dizajna i arhitekture koji se po drugi put, u organizaciji Kluba studenata dizajna i udruge Kultra, odvija na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu (Kačićeva 26) 2. i 3. juna 2012. godine. Prvog dana od 14 do 22h očekuju vas izložba studenskih radova kojom se predstavljaju Arhitektonski fakultet i Studij dizajna u Zagrebu, uz posebne gostujuće izložbe. Ove godine izložbi se pridružuju i Umetnička akademija (odsek za dizajn) iz Splita, Arhitektonski fakultet iz Splita, kao i Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu.
Uz izložbu, moći ćete da se opustite u DA zoni, da kupite suvenire i pronađete nešto za sebe od različitih dizajnerskih proizvoda, nakita i ostalih sličnih produkata na promotivnim štandovima u prodajnoj zoni festivala.
Moći ćete takođe da naučite i čujete nešto novo na gostujućim predavanjima. Predavaće Nikola Radeljković/Numen For Use, Mare Milin, Filip Gordon Frank, grupa NFO, Tonči Čerina, Koraljka Vlajo i prof. dr. sc. Nikola Filipović. Nakon zatvaranja izložbi, iza 22h čeka vas nastavak zabave u dvorištu Arhitektonskog fakulteta na već dobro poznatome AF tulumu.
Drugog dana od 14 do 19h moći ćete da posetite izložbe u popodnevnim satima. Dođite i pogledajte studentske radove studenata iz Zagreba, Splita i Beograda. DA festival, je samo mali početak promovisanja ideja i radova studenata dizajna i arhitekture u javnoj sferi. Ideja je da ovaj festival postane mesto na komu će svi moći videti i osetiti kreativnost i inovativnost mladih snaga koje će jednoga dana oblikovati svet.

Izvor: Designed.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!