Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Chapter 4 – najbolja agencija u Istočnoj Evropi

Agencija Chapter 4 PR proglašena je za dobitnika ugledne, međunarodne SABRE nagrade u kategoriji za najbolju PR agenciju u Istočnoj Evropi.
„Sam uži izbor od pet najboljih nas je veoma iznenadio, zbog toga što kandidaturu nismo podneli sami, već su nas organizatori obavestili da je to odluka stručnog žirija ove prestižne nagrade. Osvajanje ovog priznanja u tako jakoj konkurenciji predstavlja veliku pohvalu za ceo tim, ali i nosi veliku odgovornost. Sa druge strane pokazuje da kvalitetom i manje agencije predstavljaju ozbiljnu konkurenciju velikim, ali i svetskim PR mrežama“, rekla je Tamara Bekčić, direktor i suosnivač agencije u Srbiji.
SABRE nagrade se ove godine dodeljuju po jubilarni, deseti put i sam skup predstavlja smotru najboljih projekata u oblasti odnosa s javnošću i regionalnih profesionalnih organizacija. Žiri okuplja međunarodne stručnjake, a o ugledu nagrade, pored tradicije, najbolje govori i činjenica da se za ovo priznanje svake godine prijavi više od 4.000 radova sa različitih kontinenata.
„SABRE predstavlja svakako jednu od najvažnijih strukovnih nagrada u celom svetu. Svi u Chapter 4 PR mreži smo veoma ponosni na tim, rezultate i naravno naše klijente koji su jednako zaslužni. Srećni smo što smo dokazali da se dobar glas stvarno daleko čuje“, rekla je Milena Avramović-Bjelica, suosnivač i izvršni direktor agencije Chapter 4 u Beogradu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!