Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Četvrti Sarajevo Green Design Festival od 27. do 30. septembra

REGION – U sarajevskom hotelu Holiday Inn, Sarajevo Green Design Fondacija predstavila je program četvrtog Sarajevo Green Design Festivala koji će se održati od 27. do 30. septembra 2012. godine. U prezentaciji su učestvovali prof. Elma Durmišević – inicijator Festivala i predsednica Sarajevo Green Design Fondacije, ali i prijatelji, članovi organizacijskog odbora i pokrovitelji projekta.
Cilj ovog Festivala je povezati proizvodnu i kreativnu industriju u svrhu razvoja ekoloških tehnologija, proizvoda i ojačati konkurentnost domaće proizvodnje u svetu. Kroz stručna predavanja na kojima će 60 svetskih i priznatih stručnjaka govoriti prvog dana o održivoj arhitekturi, drugog o održivoj ekonomiji, a trećeg o kreiranju održivog grada sa fokusom na Sarajevo, posetioci će moći i kroz tri radionice, 11 izložbi i mnoštvo promotivnih aktivnosti uživati u novim i kreativnim ostvarenjima.
„Jako smo ponosni na činjenicu da je upravo Sarajevo centar jednog ovakvog Festivala, te što smo prepoznati od strane svetskih renomiranih stručnjaka sa ovog područja. Cilj nam je izrasti u Festival koji će nuditi iskustva, primenjiva rešenja i inovacije industrijama, ali takođe i educirati studente“, reči su dr. Elme Durmišević inicijatora festivala i predsednice Sarajevo Green Design Festivala.
Namera ovog događaja jeste učiniti Bosnu i Hercegovinu centrom debate, razvoja i primene principa i tehnologija zelenog dizajna. Sarajevo Green Design Festival predstavlja platformu za uspostavljanje uspešne saradnje između različitih industrija i njihovih segmenata; za transfere znanja putem radionica sa studentima i razmenu ideja o različitim aspektima dizajna.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!