today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Cena i kvalitet preduslov za zadovoljne potrošače!

Kako doći do potrošača i preseliti modu u garderobere običnih žena, zašto je bitno biti inovativan i kreativan u promociji i šta za jednu modnu kuću predstavlja dobar online imidž specijalno za Marketing mrežu govori Una Tankosić PR i marketing menadžerka modne kuće Afrodite Mode Collection.

Na malom tržištu kao što je Srbija postoji veliki broj modnih kuća koje nude širok izbor odeće za dame. Kako se u komunikaciji usmerenoj ka javnosti izdvojiti od drugih?
Modna kuća Afrodite Mode Collection je u očima potrošača pozicionirana kao robna marka od poverenja koja ima personalizovani pristup potrošaču. Većina naših kupaca su naši dugogodišnji potrošači koji se zadovoljni odnosom cene i kvaliteta vraćaju u naše radnje. Odevni komadi koji su delo naših kreatora nisu rezervisani samo za odabrane, već je naše najveće zadovoljstvo kada kreacije koje su nastale u našoj modnoj kući zažive na ulicama grada. Naš je cilj da pošaljemo poruku da su ulice piste za naše modele.

U poslednje vreme sve veći broj dama sa javne scene nosi modele vaše modne kuće. Koji su sve načini promocije koje vaša firma praktikuje? Koju ulogu u tome igraju modne revije?
AMC se trudi da u svim segmentima unese inovaciju, pa i u promotivne aktivnosti koje prate naše kolekcije. Kampanja kaputa bila je propraćena šetnjom manekena ulicama Beograda i Novog Sada koja je naišla na lep prijem kod prolaznika i potrošača, a bila je interesantna i medijima koji su vest o zanimljivoj akciji i preneli. Slične zanimljive aktivnosti mogu se očekivati i u bliskoj budućnosti.
Dame sa javne scene su prepoznale u našim kolekcijama modele koji ističu njihovu ženstvenost, u sebi nose dozu šika i glamura, a u njima se dobro osećaju. To se pokazalo kao dobitna kombinacija i nadamo se da će sve više njih u našim kreacijama prepoznati sopstveni modni izraz.
Modne revije su tradicionalno dobar oblik promocije i prilika da se ljubitelji našeg brenda okupe na jednom mestu, da pruže podršku onome što radimo i da prvi vide šta je to novo što je AMC pripremio za predstojeću sezonu.

U kojoj meri je AMC okrenut ka novim tehnologijama i upotrebi društvenih mreža u službi marketinških aktivnosti?
Socijalne mreže su prostor na kome se komunicira, razmenjuju ideje i iskazuju stavovi što je sjajan vid stalne komunikacije sa našim potrošačima i direktan feedback na naš rad. Sve što je novo kod nas, a pojavi se na našem profilu momentalno nađe put do kupca i s tim u vezi smatramo da je prisustvo na društvenim mrežama neophodno. Ističem da je pored prisustva na Facebooku, Twitter-u i drugim komikacionim kanalima jako važno da jedna tradicionalna robna marka poput naše ima i dobar i kvalitetan web sajt. Mislim da smo savremenim vizuelnim identitetom našeg web sajta i dodavanjem mogućnosti kupovine preko interneta jasno stavili do znanja da smo kuća koja ide u korak sa vremenom.

Nekoliko godina unazad na izlozima raznih brendova, pa i vašeg često se nalaze najave popusta i sniženja cena. Da li je teško opstati na tržištu, s obzirom na tešku ekonomsku situaciju i na koji način se vaša modna kuća bori za svoje mesto u tržišnoj utakmici?
Pored kvalitetnog proizvoda koji je osnova, akcijska prodaja i sniženja su način da se potrošač pozove u naš maloprodajni objekat i da baš u njemu obavi kupovinu. Popusti i vezana prodaja su trend među svetskim tekstilnim proizvođacima i taj trend moramo i mi da pratimo. Činjenica je da smo u toku tržišne utakmice, a mogu slobodno reći i da je često lopta u našem posedu govori u prilog tome da smo pravila dobro savladali i da ih uspešno primenjujemo.

Koja je osnovna poruka koju AMC brend šalje svojim kupcima?
U duhu aktuelne kampanje za novu kolekciju koja nosi naziv Fashion Avenue, a koja se trenutno promoviše u svim značajnim štampanim medijima pozivamo Vas da zakoračite našom Avenijom savršene kupovine i ponesete epitet dame od stila.

Šta se u narednom periodu može očekivati od modne kuće Afrodite Mode Collection?
U modnoj kući Afrodite Mode Collection nastojimo da pratimo trendove na svim poljima i u tom duhu naši kupci mogu očekivati da u maloprodajnim objekatima koji će pratiti savremeni vizuelni identitet rame uz rame sa sličnim svetskim robnim markama, budu u prilici da kupe dizajnirani odevni komad tradicionalno dobrog kvaliteta po pristupačnim cenama. I naravno, mi smo tu da uvek nagradimo vernost naših kupaca promotivnim akcijama!

Autor: Mirjana Marić

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!