Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

CEHA Fair od 13. do 16. septembra

Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer| Corporate Electronics & Home Appliances Fair) se ove godine održava od 13. do 16. septembra u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Organizator sajma, kompanija DUKE & PETERSON i brojni izlagači najavljuju „veći, bolji i noviji“ sajam, na kome će se posetioci upoznati sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata, a uz to se sjajno zabaviti i obaviti odličnu kupovinu! Pored najnovijih računara, mobilnih telefona, televizora, video i audio opreme, u okviru CE&HA sajma će posebna pažnja biti posvećena i beloj tehnici, kao i svim vidovima kućnih aparata koji čine nezaobilazni deo modernog domaćinstva.
Pored zabave i atrakcija sa najnovijim tehničkim dostignućima na samim štandovima, najmlađi, ali i oni koji se i dalje tako osećaju, moći će da prisustvuju regionalnom finalu najvećeg svetskog takmičenja WORLD CYBER GAMES, na kome se očekuje preko 500 takmičara, koji će se nadmetati u najpopularnijim igricama. Dok će u hali 1 dominirati računari i ostala zabavna elektronika, u hali 4 će posetioci videti najpoznatije proizvođače bele tehnike i kućnih aparata sa svojim najnovijim modelima, a kako najavljuju pojedini izlagači kuhinjskih aparata – deo njih će biti i u aktivnoj upotrebi na sajmu, što znači da će posetioci probati i razne specijalitete koji će se spremati na štandovima.
Kao i na prošlogodišnjem sajmu, većina izloženih uređaja će moći i da se kupi na licu mesta uz odlične sajamske popuste!

Izvor: Ceha

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!