Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

CEHA Fair od 13. do 16. septembra

Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer| Corporate Electronics & Home Appliances Fair) se ove godine održava od 13. do 16. septembra u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Organizator sajma, kompanija DUKE & PETERSON i brojni izlagači najavljuju „veći, bolji i noviji“ sajam, na kome će se posetioci upoznati sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata, a uz to se sjajno zabaviti i obaviti odličnu kupovinu! Pored najnovijih računara, mobilnih telefona, televizora, video i audio opreme, u okviru CE&HA sajma će posebna pažnja biti posvećena i beloj tehnici, kao i svim vidovima kućnih aparata koji čine nezaobilazni deo modernog domaćinstva.
Pored zabave i atrakcija sa najnovijim tehničkim dostignućima na samim štandovima, najmlađi, ali i oni koji se i dalje tako osećaju, moći će da prisustvuju regionalnom finalu najvećeg svetskog takmičenja WORLD CYBER GAMES, na kome se očekuje preko 500 takmičara, koji će se nadmetati u najpopularnijim igricama. Dok će u hali 1 dominirati računari i ostala zabavna elektronika, u hali 4 će posetioci videti najpoznatije proizvođače bele tehnike i kućnih aparata sa svojim najnovijim modelima, a kako najavljuju pojedini izlagači kuhinjskih aparata – deo njih će biti i u aktivnoj upotrebi na sajmu, što znači da će posetioci probati i razne specijalitete koji će se spremati na štandovima.
Kao i na prošlogodišnjem sajmu, većina izloženih uređaja će moći i da se kupi na licu mesta uz odlične sajamske popuste!

Izvor: Ceha

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!