Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Career Days 2012

Tradicionalno, osamnaestu godinu za redom, studentska organizacija AIESEC organizovaće 19. i 20. aprila u BELEXPO centru na Novom Beogradu dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova – Career Days 2012.
„Za Career Days, ova godina predstavlja stvaranje nove tradicije. Nakon novog logotipa sajma, drugačijeg koncepta održavanja radionica i selekcije studenata, Career Days je ove godine postao i međunarodni AIESEC projekat“, saopštili su organizatori.
Kako se navodi u saopštenju AIESEC organizacije, ostvarili su razmenu studenata i sa nestrpljenjem očekuju da im se krajem februara pridruže praktikanti, Kristijan iz Nemačke i Julija iz Brazila koji će boraviti u Beogradu nekoliko nedelja, pomagati u realizaciji projekta, družiti se sa kolegama iz Srbije i upoznavati se sa osobenostima naše zemlje i kulture.
“Career Days” mladima želi da pruži nešto više, pa zato ove godine akcenat stavlja na edukaciju. Praktikanti će biti deo tima koji stvara novu tradiciju projekta. Svojim idejama, iskustvom i prisustvom upotpuniće organizaciju prvog susreta mladih intelektualaca sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, i učestvovati u realizaciji radionica koje će se održavati pre samog sajma.
Radom na projektima u internacionalnom okruženju, studenti razvijaju kulturnu toleranciju, usavršavaju strani jezik i stiču prijatelje iz celog sveta. AIESEC omogućava i našim studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u mnogim drugim zemljama.
Sa kancelarijama u preko 110 zemalja i preko 60 hiljada članova, AIESEC je najveća svetska organizacija mladih. Fokusiran na razvoj liderskih sposobnosti, AIESEC nudi priliku mladim ljudima da budu deo sveta i utiču na njegove promene kao i da steknu, danas neophodne, veštine i iskustvo.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!