Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Career Days 2012

Tradicionalno, osamnaestu godinu za redom, studentska organizacija AIESEC organizovaće 19. i 20. aprila u BELEXPO centru na Novom Beogradu dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova – Career Days 2012.
„Za Career Days, ova godina predstavlja stvaranje nove tradicije. Nakon novog logotipa sajma, drugačijeg koncepta održavanja radionica i selekcije studenata, Career Days je ove godine postao i međunarodni AIESEC projekat“, saopštili su organizatori.
Kako se navodi u saopštenju AIESEC organizacije, ostvarili su razmenu studenata i sa nestrpljenjem očekuju da im se krajem februara pridruže praktikanti, Kristijan iz Nemačke i Julija iz Brazila koji će boraviti u Beogradu nekoliko nedelja, pomagati u realizaciji projekta, družiti se sa kolegama iz Srbije i upoznavati se sa osobenostima naše zemlje i kulture.
“Career Days” mladima želi da pruži nešto više, pa zato ove godine akcenat stavlja na edukaciju. Praktikanti će biti deo tima koji stvara novu tradiciju projekta. Svojim idejama, iskustvom i prisustvom upotpuniće organizaciju prvog susreta mladih intelektualaca sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, i učestvovati u realizaciji radionica koje će se održavati pre samog sajma.
Radom na projektima u internacionalnom okruženju, studenti razvijaju kulturnu toleranciju, usavršavaju strani jezik i stiču prijatelje iz celog sveta. AIESEC omogućava i našim studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u mnogim drugim zemljama.
Sa kancelarijama u preko 110 zemalja i preko 60 hiljada članova, AIESEC je najveća svetska organizacija mladih. Fokusiran na razvoj liderskih sposobnosti, AIESEC nudi priliku mladim ljudima da budu deo sveta i utiču na njegove promene kao i da steknu, danas neophodne, veštine i iskustvo.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!