„ĆAO SVIMA“ – Pozorišni komad u proširenoj realnosti

Reflektor teatar i Dorćol Platz ponosno predstavljaju pozorišni komad u proširenoj realnosti – ĆAO SVIMA Pravda za influensere. Premijera biće održana 27. septembra, a koncept i režiju potpisuje Vojkan Arsić. Represent System i Represent Academy partneri su Reflektor teatra i predstave.

Predstava #ĆaoSvima odvija se u dve ravni – u virtuelnom i stvarnom prostoru, kreirajići utisak „proširene teatarske realnosti“. Upotrebom novih medija, mobilne telefonije i interneta, predstava traje čitav dan – u vašem telefonu i na vašim društvenim mrežama. Nakon što prvi deo predstave izvodimo komunicirajući preko telefona i interneta, drugi deo odvija se uživo, u prostoru izvođenja. Svi delovi predstave su interaktivni, pa imate priliku da glasate, postavljate pitanja i šaljete poruke likovima predstave.

Predstava #ĆaoSvima bavi se fenomenom INFLUENSERA, kao najpopularnijeg i najpoželjnijeg novog zanimanja na svetu.

Šta rade influenseri i kako to rade? Kako izgleda njihovo radno vreme? Kakva su njihova radna prava? Koje kompetencije i znanja su potrebna za bavljenje ovim poslom? Šta su izazovi sa kojima se influenseri suočavaju u svom radu? Da li je ovo zanimanje samo trend ili je najava trajne transformacije sfere rada?

Postavljajući ova pitanja, predstava preispituje ideju SLOBODE, u savremenom, medijatizovanom svetu. Postoji li sloboda, tamo gde nema privatnosti? Da li popularnost donosi slobodu ili je oduzima? Koje sve društvene priče, skrivaju fliteri na društvenim mrežama?

#ĆaoSvima je predstava o mladim ljudima, ovde i danas.

Više informacija pronađite na linku.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari