Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Čak 68 projekata u trci za PRiZNANJE 2015!

U petak 10. aprila zvanično je zatvoren konkurs za 18. po redu dodelu prestižnih godišnjih nagrada PRiZNANJE Društva Srbije za odnose s javnošću. Za nagrade ove godine, u 13 kategorija, prijavljeno je ukupno 68 projekata.

Svoje projekte prijavilo je 10 agencija i preko 30 kompanija (pojedinačno ili zajedno sa agencijom).

O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, 27. maja ove godine u hotelu Metropol.

„Godina pred nama zaslužuje da se ponovo u njoj oprobamo i izmerimo koliko su komunikacione strategije i kampanje u našoj struci bile kreativne, inovativne i kakav su utisak ostavile na odabrane ciljne grupe. PRiZNANJE je prilika da se okupimo oko najboljih, onih koje smatramo promoterima profesije kojom se bavimo i da, ne umanjujući vrednost svih koji učestvuju u ovom nadmetanju, najboljima odamo počast i da prema njihovim rezultatima ocenimo napredak struke. Žiri sa svoje strane sa nestrpljenjem iščekuje da započne svoj deo posla i detaljno se upozna sa idejama, temama i aktivnostima koje su obeležile komunikacije u godini za nama“, rekla je dr Danijela Lalić, predsednica žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE 2015.

Spisak prijavljenih radova pronađite na sajtu DSOJ.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!