Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

BuzzMonitor – monitoring svih javnih komunikacionih kanala na internetu

Kompanija Ninamedija je povodom 10 godina poslovanja lansirala novi inteligentni servis, pod nazivom BuzzMonitor, koji menja celokupno poslovanje kompanija i pomera tržište klipinga na regionalnom nivou. U pitanju je softver koji na najprecizniji način prati sve javne kanale komunikacije na internetu, a kog su kreirali srpski programeri u najnovijim informacionim tehnologijama.
Uz pomoć BuzzMonitor-a ne samo da će odmah imati pristup šta online mediji i društvene mreže, poput Facebooka i Twittera, pišu o brendu, kompaniji, određenoj temi, političkoj partiji, pojedincu ili kampanji itd, već će korisnici automatski dobiti povratnu informaciju o reagovanju javnosti. Kroz brzu pretragu unutar vesti i članaka, ali i unutar komentara i diskusija posetilaca, korisnici će moći pravovremeno i precizno da prate tokove javnog mnjenja. Zbog toga je BuzzMonitor važan oslonac u prevenciji kriznih situacija, podizanju efikasnosti kampanja i preciznom i pouzdanom planiranju aktivnosti na internetu.
Ovakav proizvod na našem tršištu nema konkurenciju jer nudi najviša moguća tehnološka rešenja, pouzdanu analizu veće količine podataka, kao i tačno izveštavanje, a sve to uz neverovatnu lakoću korišćenja korisničkog interfejsa. Pored aplikacije, korisnicima BuzzMonitor servisa biće dostupan i profesionalni analitičar društvenih mreža, koji će na osnovu postavljenih parametara i interesovanja korisnika definisati pojmove za analizu na društvenim mrežama. Rezultati će korisnicima biti predstavljeni grafički, kako bi dobili potpunu jasnoću, preglednost i preciznost, na osnovu kojih će praviti dalje poslovne planove.

Izvor: Ninamedia

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!