Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Blumen group“ dobitnik IPRA Golden World Awards

Nizu uspeha koje je ostvarila tokom dve decenije poslovanja u Srbiji i regionu, agencija „Blumen group“ ove godine dodaje i nagradu na prestižnom i jednom od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa s javnošću – IPRA Golden World Awards. Kampanja Republičkog zavoda za statistiku „Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!“ nagrađena je u kategoriji Javni sektor.
„Ovogodišnje prijave stigle su iz 48 zemalja, što pokazuje da su odnosi s javnošću veoma rasprostanjeni i visoko profesionalizovani širom sveta. Izazov koji je pred sobom imao žiri sastavljen od profesionalaca iz 24 zemlje, bio je veliki i inspirativan i nadamo se da će tako ostati i sledeće godine“ – komentarišu u IPRA.
IPRA – International Public Relations Association osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu, a danas okuplja članove iz celog sveta – iz više od 80 zemalja. Počev od 1990. godine kada je konstituisana manifestacija GWA – Golden World Awards, IPRA dodeljuje nagrade u više od 25 kategorija najuspešnijim projektima u međunarodnim okvirima. Žiri ove prestižne nagrade čini 60-70 iskusnih profesionalaca iz 40 zemalja.
Za istu kampanju: „Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!“ agencija „Blumen group“ je nagrađena i Priznanjem Udruženja za tržišne komunikacije Srbije – UEPS.

Spisak svih nagrađenih pogledajte OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!