today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Blumen group“ dobitnik IPRA Golden World Awards

Nizu uspeha koje je ostvarila tokom dve decenije poslovanja u Srbiji i regionu, agencija „Blumen group“ ove godine dodaje i nagradu na prestižnom i jednom od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa s javnošću – IPRA Golden World Awards. Kampanja Republičkog zavoda za statistiku „Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!“ nagrađena je u kategoriji Javni sektor.
„Ovogodišnje prijave stigle su iz 48 zemalja, što pokazuje da su odnosi s javnošću veoma rasprostanjeni i visoko profesionalizovani širom sveta. Izazov koji je pred sobom imao žiri sastavljen od profesionalaca iz 24 zemlje, bio je veliki i inspirativan i nadamo se da će tako ostati i sledeće godine“ – komentarišu u IPRA.
IPRA – International Public Relations Association osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu, a danas okuplja članove iz celog sveta – iz više od 80 zemalja. Počev od 1990. godine kada je konstituisana manifestacija GWA – Golden World Awards, IPRA dodeljuje nagrade u više od 25 kategorija najuspešnijim projektima u međunarodnim okvirima. Žiri ove prestižne nagrade čini 60-70 iskusnih profesionalaca iz 40 zemalja.
Za istu kampanju: „Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!“ agencija „Blumen group“ je nagrađena i Priznanjem Udruženja za tržišne komunikacije Srbije – UEPS.

Spisak svih nagrađenih pogledajte OVDE.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!