Blogeri na PROACTIVE 2012

Osma „Proactive“, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, koju organizuje agencija Prime Communications, ove godine poziva i blogere da se prijave na skup koji će okupiti PR stručnjake iz BiH i regije. Izabrani službeni blogeri dobijaju besplatnu kotizaciju za konferenciju.
“Naš tim i ove godine priprema program sa predavačima iz regije koji su u svojim oblastima postigli izvanredne rezultate i koji će učesnicima konferencije preneti praktična iskustva iz oblasti online komunikacije, krizne i interne komunikacije, upravljanja ljudima, stvaranja balansa u stresnom okruženju, društveno odgovornog poslovanja, ali će govoriti i o drugim temama značajnim i korisnim za PR-ove. Pošto su blogeri nova i izuzetna važna ciljna grupa za sve koji se bave komunikacijom Proactive će ove godine imati po prvi put temu odnosi sa blogerima i službene blogere konferencije”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije Prime Communications.
Osmi „Proactive“ održaće se od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari. Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.proactive.ba.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari