today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Blogeri na PROACTIVE 2012

Osma „Proactive“, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, koju organizuje agencija Prime Communications, ove godine poziva i blogere da se prijave na skup koji će okupiti PR stručnjake iz BiH i regije. Izabrani službeni blogeri dobijaju besplatnu kotizaciju za konferenciju.
“Naš tim i ove godine priprema program sa predavačima iz regije koji su u svojim oblastima postigli izvanredne rezultate i koji će učesnicima konferencije preneti praktična iskustva iz oblasti online komunikacije, krizne i interne komunikacije, upravljanja ljudima, stvaranja balansa u stresnom okruženju, društveno odgovornog poslovanja, ali će govoriti i o drugim temama značajnim i korisnim za PR-ove. Pošto su blogeri nova i izuzetna važna ciljna grupa za sve koji se bave komunikacijom Proactive će ove godine imati po prvi put temu odnosi sa blogerima i službene blogere konferencije”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije Prime Communications.
Osmi „Proactive“ održaće se od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari. Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.proactive.ba.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!