today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

The Bite by Peter Gregson

Novosadski dizajn studio Peter Gregson nedavno je izbacio novo pakovanje i to za rusko tržište. U pitanju su pakovanja za paletu snek-bar proizvoda ruske kompanije BioFoodLab. Peter Gregson je osim dizajna pakovanja bio zadužen i za kompletan vizuelni identitet brenda, kao i za copy. Tako je u centru Novog Sada i iznedrilo ovo zanimljivo ime brenda „Bite“, koje je delo Nikole Škorića, kopirajtera iz Peter Gregson studija.
Proizvodi su 100% prirodni, bez glutena, i namenjeni su sportistima, vegeterijancima, veganima, astronautima, ali i svima onima koji vole zdravo! Ukusi su naravno označeni bojama i oblicima voćki. A kupac se lepim rukopisnim pismom i rečima & that`s all, uverava da osim nabrojanih sastojaka u ove zdrave proizvode nije provirilo ništa loše.

Izvor: Designed.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!