Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

BiH got Annie!

REGION – McCann Sarajevo je u proteklom periodu sa zadovoljstvom učestvovalo u kreiranju i realizaciji projekta „Annie“, prvog bosansko-hercegovačkog profesionalnog mjuzikla za decu i odrasle, koji je u saradnji sa Institutom za teatar, muziku i multimediju (iMTM) i Narodnim pozorištem Sarajevo, nakon višemesečnih proba, premierno izveden 3. i 4. juna.

„Mesecima se radilo na produkciji i promociji i sretni smo što su iza nas dve noći u kojima je sala Narodnog pozorišta bila ispunjena do poslednjeg mesta. Za nas ovo nije uobičajen projekat. Uloženo je mnogo truda, ali rad sa decom sam po sebi predstavlja nagradu, a videti sreću na licima svih učesnika i publike još veću. Drago nam je da se, pored kulturnog značaja projekta, kroz rad na predstavi izgradila kompletna generacija dece edukovane u oblasti muzičkog teatra, a cela priča je pružila i odličnu priliku za pomoć deci bez roditeljskog staranja u BiH kroz različite oblike podrške. Zaista smo ponosni što imamo priliku kreirati i neke drugačije priče“, izjavila je Vesna Vlašić Jusupović, direktorka McCann Sarajevo.

U toku priprema ostvarena je saradnja sa Centrom Duga Art iz Centra za decu bez roditeljskog staranja Duga iz Kulen Vakufa. U foajeu Narodnog pozorišta svi zainteresovani imali su priliku kupiti slikovnicu “Bajka o mesecu” čiji je izdavač Fondacija Centra koja je na ovaj način prikupila značajna sredstva namenjena štićenicima. “Kroz rad na mjuziklu inicirali smo i kampanju kojom želimo pomoći ovom Centru koji brine o deci uzrasta do šest godina. Nadam se da ćemo, nakon ovih simboličnih akcija, biti u mogućnosti i više se uvezati“, dodala je Alma Ferović Fazlić, direktorka iMTM-a.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!