today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

#BetterWithPepsi

SVET – Kompanija PepsiCo lansirala je kampanju povodom Nacionalnog meseca ruma koji se održava u avgustu, pozivajući potrošače da se uvere u to da je rum bolji uz Pepsi. Kampanja je usledila nakon nedavne studije potrošača u okviru koje je 56% ispitanika izjavilo da preferira Pepsi uz rum nego Coca-Colu.

U okviru kampanje možemo videti Pepsi logo na različitim mestima, kao i na logotipima određenih brendova ruma, čime je kompanija htela da prikaže „sveprisutnost“ brenda.

„Ljudi godinama greše misleći da vole ukus ruma i Coca-Cole, međutim naša studija je pokazala da zapravo preferiraju Pepsi sa svojim rumom. Znamo da se profil slatkog i ukusnog Pepsija savršeno slaže sa ukusom ruma, tako da smo želeli da pružimo ljudima priliku da konačno isprave ovu grešku tako što će kombinovati svoj Pepsi sa rumom kad god žele u okviru Nacionalnog meseca ruma. Činjenica da je naš logo već skriven u nekim od najpoznatijih brendova ruma bio je zabavan način da se ova istina oživi – na kraju krajeva, iako Pepsi možda nije uvek iza šanka, uvek bi trebalo da bude na slici“, rekao je Todd Kaplan, direktor marketinga za PepsiCo.

Pepsi je u saradnji sa kompanijom Drizly obezbedio besplatnu poštarinu za sve koji do 17. avgusta naruče svoj omiljeni rum i Pepsi.

Više informacija pročitajte ovde.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!