Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu organizuje seriju radionica za srednjoškolce, koji će tokom februara, marta i aprila imati priliku da na FMK saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva. Tokom februara, marta i aprila imati učenici srednjih škola će imati priliku da na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva. Cilj radionica je da mladima pruže priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.
Radionice vode iskusni stručnjaci i predavači iz oblasti foto,video i audio produkcije, novinarstva (štampani mediji, radio, TV, web), brendiranja, dizajna, interkulturalnih komunikacija, odnosa sa javnošću, scenskog nastupa i kreativnog preduzetništva. Sve radionice na FMK su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce.
Višegodišnjim zalaganjem za podizanje kvaliteta obrazovanja Fakultet za medije i komunikacije i ove godine odličnim učenicima nudi besplatnu prvu godinu studija, kao podsticaj talentovanim i vrednim đacima srednjih škola u Srbiji.
Prva serija radionica biće održana od 9. februara do 23. marta. Svi polaznici će po završetku radionica dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica možete pronaći na sajtu Fakulteta za medije i komunikacije (www.fmk.singidunum.ac.rs) ili putem telefona na 011/26-26-474.

Izvor: S media

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!