Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu organizuje seriju radionica za srednjoškolce, koji će tokom februara, marta i aprila imati priliku da na FMK saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva. Tokom februara, marta i aprila imati učenici srednjih škola će imati priliku da na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva. Cilj radionica je da mladima pruže priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.
Radionice vode iskusni stručnjaci i predavači iz oblasti foto,video i audio produkcije, novinarstva (štampani mediji, radio, TV, web), brendiranja, dizajna, interkulturalnih komunikacija, odnosa sa javnošću, scenskog nastupa i kreativnog preduzetništva. Sve radionice na FMK su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce.
Višegodišnjim zalaganjem za podizanje kvaliteta obrazovanja Fakultet za medije i komunikacije i ove godine odličnim učenicima nudi besplatnu prvu godinu studija, kao podsticaj talentovanim i vrednim đacima srednjih škola u Srbiji.
Prva serija radionica biće održana od 9. februara do 23. marta. Svi polaznici će po završetku radionica dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica možete pronaći na sajtu Fakulteta za medije i komunikacije (www.fmk.singidunum.ac.rs) ili putem telefona na 011/26-26-474.

Izvor: S media

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!