today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatan ebook o korišćenju Facebook oglasa

Agencija specijalizovana za komunikaciju na društvenim mrežama – Akcija juče je predstavila svoj treći ebook. Nakon prva dva ebooka, koja su bila posvećena korišćenju društvenih mreža u turizmu i zdravstvu, Akcija je ovaj put odlučila edukovati sve koji se žele baviti Facebook oglašavanjem.
„Svakodnevno dobijamo upite za oglašavanje na Facebooku, ali i jako puno pitanja samih korisnika koji bi hteli sami probati sa oglašavanjem, a ne znaju gde krenuti. Bez obzira na već postojeće članke na našem blogu, shvatili smo da ljudi vole imati sve na jednom mestu i na taj način se edukorati. Najveći izazov nam je bio odrediti koliko duboko ući u celu temu i koliko detaljno objasniti svaki postupak, kako bi ebook bio zanimljiv i jasan potpunim početnicima, ali i onima koji su do sada koristili Facebook oglašavanje“, izjavila je Ivana Bajto iz Akcije, autorka ove knjige.
Ebook se sastoji od 37 stranica, sa savetima i upustvima korak-po-korak za kreiranje i upravljanje Facebook oglasima. Prvi deo knjige je posvećen klasičnim Facebook oglasima i alatima koji će biti dovoljni većini korisnika. Drugi deo knjige je napredniji, i bavi se praćenjem konverzija na web stranici (Conversion Tracking), kao i korištenju Facebook Power Editora za upravljanje Facebook oglasima.
„Ovim ebookom smo opet hteli edukovati tržište o mogućnostima i prednostima oglašavanja na Facebooku. Smatramo da je edukacija tržišta najbolji način kako privući nove oglašivače i korisnike na društvene mreže, jer smo uvereni da je taj kanal odličan za gotovo sve kompanije“, izjavio je Ilija Brajković, partner u Akciji.
Ebook je dostupan za besplatno preuzimanje OVDE.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!