test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Besedništvo kroz vekove

Izložba „Besedništvo kroz vekove“, čiji je autor PR tim Fakulteta političkih nauka u Beogradu, otvorena je u holu RTS-a, a uvod je u ovogodišnji seminar tog fakulteta čija je tema politički pi-ar izborne kampanje.
Do 11. aprila u Holu RTS-a biće predstavljeni govornici od Demostena do Karađorđa i Kenedija. Mnogi govori i danas su aktuelni. Autorka izložbe Dragana Lalić kaže da su se trudili da pored ličnosti koja važe za najbolje govornike prikažu i one govore koji pokazuju kako se ljudsko društvo suočava s istim problemima kao i pre dva milenijuma.
Među modernim besedama odabrane su one koje odslikavaju predizborno besedništvo. Takve besede, bar u Srbiji, retko mogu da se čuju. „Duboko žalim što neki ljudi imaju sposobnost govora, a još više žalim što neki političari imaju sposobnost besedništva, ako razumete tu malu igru reči“, kaže generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić.
Besedništvo kroz vekove uvod je u seminar FON-a na kome će, do 12. aprila, studenti učiti o izborima, marketingu, spinovanju i etičkom kodeksu. Dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić napominje da je studentska pi-ar služba mukotrpnim radom u prethodnoj godini propratila 150 događaja na fakultetu.
Seminar „Pi-ar dani“, koji se održava već četvrtu godinu, do sada je pohađalo više od 400 studenata iz Srbije i regiona.

Izvor: RTS

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!