BBDO i Staropramen vole se javno

REGION – Hrvatska marketinška agencija BBDO Zagreb na međunarodnom tenderu kompanije Molson Coors Europe osvojila je projekt globalne kampanje za poznati češki pivski brend Staropramen. Kampanja pod nazivom „Pleasure from Prague“ podrazumeva postavljanje krovne brending strategije, što uključuje osmišljavanje i izradu komunikacijskih alata na celokupnom spektru marketinških aktivnosti.
Tako će na ciljanim tržištima Velike Britanije, Nemačke, Ukrajine, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore lokalne agencije adaptirati rešenja hrvatskih kreativaca.
Komunikacijska platforma za Staropramen rezultat je zajedničkog rada BBDO tima pod vodstvom kreativnog direktora Almira Okanovića. U razvoju kampanje učestvovali su Tino Kera, Miro Perić, Ivo Payer, Željko Krešić, Maja Perica, Maja Mišković, Irena Kapetanović i Tena Španec.
Nakon tromesečnog rada na tenderu za Staropramen i višemesečnog testiranja i istraživanja na ciljanim tržištima, snimanje TV spotova koji su se upravo počeli prikazivati u Hrvatskoj trajalo je pet dana i uključivalo međunarodnu produkciju na lokacijama od Praga do Beograda. Režiser spotova je Fabrizio Notari, a u njima su angažovani mladi glumci iz Češke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Srbije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari