Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Augmented reality u Srbiji

Danas kada su mediji preko kojih šaljemo oglasne poruke u nedovoljnoj meri interesantni za krajnje korisnike, sve nam je teže da usmerimo pažnju čitaoca na smisao iste te poruke, odnosno sadržaja koji pripremamo. Razvojem novih tehnologija otvorile su nam se opcije za jednu relativno novu komunikacionu platformu koja svojim zagonetnim efektom u dovoljnoj meri okupira pažnju i osvoja simpatije krajnjih korisnika. U saradnji sa partnerom iz Britanije agencija za strateški brending i dizajn BrandMama razvila je izuzetno pristupačnu platformu koja će omogućiti da oglašivačke agencije, izdavačka preduzeća i svi oni koji pripremaju sadržaj za krajnj korisnike, jednostavno i sa malim budžetom osnaže efekat poruke na štampanom materijalu.

Kako usluga funkcioniše?

Milan Kliska, osnivač i kreativni direktor dizajn agencije BrandMama rekao je: „Procedura je vrlo jednostavna. Nakon dobijanja svih podataka za pristup augmentell – virtual storytelling usluzi, dovoljno je da uradite screenshot vašeg štampanog rešenja (novinski oglas, plakata, rubrike u novinama, pakovanja) podignete na server zajedno sa dodatnim multimedijalnim sadržajem (video, 3d model, animacija, mp3), zatim preuzimate markicu koju ćete ubaciti na rešenje koje ste pripremili. Nakon samo nekoliko sati sadržaj će biti aktivan. Ukoliko je sadržaj nešto kompleksniji proces može potrajati koji dan. U svakom slučaju ceo proces je kraći od procesa štampe. Po izlasku iz štampe korisnici preko pomenute markice preuzimaju augmentell aplikaciju za svoje uređaje i otkrivaju dodatni sadržaj. Aplikacija će uskoro biti dostupna za obe mobilne platforme (Android/IOS)“.

Ukoliko želite da saznate nešto više o ovoj usluzi posetite stranicu www.augmentell.com.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!