Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Argeti i Publicisu srebrna Euro Effie nagrada!

REGION – Kampanja „Odobrile mame“ kompanije Atlantic Grupa za brend Argeta paštetu, koju je sprovela u regionu u saradnji sa agencijama Publicis Slovenia, Atlantic Media, Publicis Macedonia, Alert i MITA osvojila je srebrnu Euro Effie nagradu u kategoriji robe široke potrošnje. Ova kampanja ocenjena je kao najuspešnije implementirana u Evropi, a na osnovu rezultata prodaje i izgradnje reputacije brenda.
Zlato u ovoj kategoriji otišlo je u ruke agencijama MindshareGermany i Dokyo Hamburg za kampanju Axa Apollo, za klijenta Unilever.
Dobitnici 2014 EACA Euro Effies nagrada proglašeni su na ceremoniji u Briselu, a 26 nagrada podeljeno je agencijama iz osam država. Nemačka je bila najuspešnija, osvojivši polovinu nagrada, potom sledi Velika Britanija sa sedam i Holandija sa dve nagrade. Po jedna nagrada otišla je u Sloveniju, Francusku, Italiju, Švedsku i Letoniju. Nagradu Agencija godine osvojila je nemačka agencija thjnk ag.

Izvor: Marketing365

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!