today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Apple u kupatilu!

Nov dizajn koncept iPoo wc šolje, beogradskog dizajnera Miloša Paripovića, prikazuje ikonu kompanije Mac, prepoznatljivu jabuku u jednoj sasvim neobičnoj interpretaciji za koju sam autor kaže da je satirična i da se ne treba uzimati za ozbiljno.
Nedavno je na Designed.rs objavljen Milošev „Zugo“ koncept vozila koji je, takođe, pokrenut kao šala, ali su ga na kraju mnogi shvatili ozbiljno. Za one koji čeznu da poseduju neki Apple inspirisan dizajn u kupatilu idealno rešenje je nov Milošev iPoo toalet, prestižni dizajnirani toalet koji će vam pružiti tehnološki najnaprednije wc iskustvo koje ste ikada imali. Tanka, eleganta i uglađena površina iPoo wc šolje dočarava prepoznatljivu pozadinskim osvetljenjem naglašenu ikonu svakog Mac proizvoda. iPoo wc šolja zamišljena je u hromiranoj varijanti.
Autor za svoj nov koncept kaže: „Neki ljudi možda misle da iPoo izgleda kao Apple logo, ali ja se ne slažem. Ako vidite Apple logotip svuda možda treba da posetite psihijatra. Ovo je samo savršen oblik za toalet jer se dobro uklapa. Iako je hromirano i ima jedno dugme, to ne znači da je Apple proizvod. Ovaj toalet ima istu funkciju kao i svaki drugi toalet, ali ćete se složiti da je sve oko stila i ukusa, pa ćete izgledati mnogo više cool u očima svojih prijatelja kada im kažete da koristite iPoo toalet umesto da bacate svoj izmet kroz kupatilske Windows. Sedište je čak tanje od MacBook Air-a, izrađeno od istog vrhunskog materijala, tako da možete obrisati urin sa daske isto tako lako. Neki kažu da su kompjuterske tastature pet puta prljavije od wc dasaka, ali je sedište ovog toaleta pet puta čistije od kompjuterske tastature! Ovaj toalet je kompatibilan sa iPod, iPhone iPad 3, 5 i MacBook Air-om“.
Ovo je nepostojeći proizvod samo u formi koncepta koji je vizualizovan 3D renderima za potrebe satire. Ne može nikad biti pretvoren u pravi proizvod jer autor nema prava na korišćenje Apple Inc logotipa. Ako reblogujete ovaj post naglasite gore pomenuto kako ne bi zbunili čitaoce. Pročitajte na dnu strane Disclaimer. Pominjanje kompanije Apple i njenih proizvoda ne bi trebalo da sugeriše na bilo kakvu podršku, autoritet, ili dozvolu od navedenog subjekta. Sve reference, ili materijal zaštićen autorskim pravima, korišćen je za potrebe satire, parodije, šale. Sve robne marke i autorska prava su u vlasništvu njihovih vlasnika i autor nije odgovoran u vezi bilo kog sadržaja van njegove zvanične portfolio stranice. Za sve čitaoce čije su emocije povređene, autor nudi svoje izvinjenje unapred.

Izvor: Designed

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!