Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Aplikacija za pomoć ugroženima od poplava

Za samo 48h, Belgrade Giveaway i Solidarna klopica uspeli su da naprave Android aplikaciju koja će biti od velike koristi za sva lica koja su ostala bez domova, nameštaja, garderobe, bele tehnike i svega ostalog.
Aplikacija je zapravo platforma koja omogućava davanje i preuzimanje predmeta. Ukoliko želite da poklonite neki predmet, jednostavno ga uslikajte i postavite na aplikaciju Giveaway. Nakon toga, ostali korisnici će moći u dogovoru sa vama da preuzmu taj predmet ako im je potrebna.
Aplikacija će biti u funkciji naredne nedelje. Svi zaintesovani za testiranje mogu da se jave na: belgrade.giveaway@gmail.com ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/Belgrade.Giveaway

Ukoliko želite da pomognete ugroženima od poplava pošaljite prazan SMS na broj 1003.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!