Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Aplauz za Krivu Reku

Posle uspešne i zapažene kampanje „Drama u taksiju”, stiže novi viralni video proistekao iz koncepta koji simboliše slogan Jugoslovenskog dramskog pozorišta „pOsetite JDP” kojim se naglašava emocionalni doživljaj koji pozorišni čin nudi posetiocima. Polazeći od toga da je pozorište za sve, kreativni tim agencije McCann Beograd osmislio je dolazak u pozorište onih koji nikada nisu odgledali neku pozorišnu predstavu. Uz podršku JDP-a, organizovan je dolazak 50 meštana planinskog sela Kriva Reka koji do sada nikada nisu bili u pozorištu. Ovim je javnosti poslata snažna poruka: pozorište je za sve!

„Cela naša komunikacija za JDP već nekoliko godina bazirana je na zajedničkoj strategiji da tzv. visoka kultura nije rezervisana za odabrane, već je za sve. Video „Aplauz za Krivu Reku” insistira na takvoj postavci”, kaže Vladimir Ćosić, kreativni direktor agencije McCann Beograd i dodaje: „Ovog puta, zadatak nam je bio teži nego u slučaju Drame u taksiju, prvenstveno zbog toga što je bilo potrebno da iznenadimo auditorijum koji smo već, na neki način, navikli na iznenađenja od strane JDP-a i McCann Beograd. Odlučili smo da tezu da je pozorište za sve i ovog puta dokažemo i demonstriramo, umesto da je pokazujemo. Rezultat je jedan visoko emotivan, dirljiv video, ponajviše zahvaljujući divnim, iskrenim i neiskvarenim meštanima sela Kriva Reka koji nisu krili svoje reakcije. Svi iz pozorišta, baš kao i mi iz agencije, nadamo se da je ovo tek početak jedne lepe priče.”

Viralni video samo za nekoliko sati pregledan je više desetina hiljada puta na youtube kanalu JDP-a, podeljen je od strane brojnih korisnika društvenih mreža, a o zanimljivoj akciji su izvestili najvažniji mediji u regionu. Ali mnogo više od toga, ovom akcijom pridobijena je nova, verna publika koja će svaku sledeću šansu neposrednog susreta sa umetnošću željno i zahvalno ugrabiti. Upravo to je i bio cilj ove akcije. Zato, aplauz za Krivu Reku.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!