today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Aktuelni konkursi za dizajnere

Pero Art Centar u saradnji sa časopisom “Enterijer” raspisuje konkurs za izlaganje na “Katapult Home”, festivalu upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću. “Katapult Home” biće održan od 24. do 26. februara ove godine u glavnom holu tržnog centra Delta City, sa ciljem da okupi i promoviše umetnike koji se bave izradom nameštaja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za opremenje enterijera. “Katapult home” biće održan u glavnom holu tržnog centra Delta City od 24. do 26. februara, od 10 do 22 časa. Svi zainteresovani za učešće na konkursu, mogu aplicirati sa upotrebnim unikatima za dekor i enterijer. Potrebno je poslati pet do osam fotografija u rezoluciji ne većoj od 1MB, podatke i kontakt telefon na mail: katapulthome@galerijapero.com. Rok za prijavu je 17. februar , a rezultati konkursa biće objavljeni narednog dana.

 

 

Objavljen je konkurs za učestvovanje na 23. Bijenalu industrijskog dizajna u Ljubljani. BIO 23 biće otvoren 27. septembra u Muzeju arhitekture i dizajna u Ljubljani i trajaće do 11. novembra ove. godine. Rok za prijavu radova na BIO 23 je od 6. februra do 30. marta. Kustosi 23. Bijenala oblikovanja su Margriet Vollenberg i Margo Konings iz studija Organisation in Design. Tema 23. Bijenala je „Odnosi u dizajnu“- Kakav uticaj na dizajnere i njihov posao imaju moderne tehnologije, digitalizacija i globalizacija? Kako razvijaju dizajn? BIO 23 će pokazati sveže, nove ideje i istražiti kako dizajn stoji u odnosu na socijalne i kulturne aspekte održivosti, a sadašnje raskrsnice između kulture i konzumerizma, zanatstva i industrije. Međunarodni žiri koji će odlučivati o kvalitetu radova i izabrati pobednike, čine: Giulio Cappellini, Sven Jonke, Sophie Lovell, Jimmy MacDonald, i Vasa J. Perović. Bijenale dizajna (bio) je međunarodna izložba dizajna sa izborom dobro dizajniranih proizvoda sa naglaskom na kvalitetu, originalnosti i inovativnosti koji ističu aktuelne trendove u savremenom dizajnu. Bijenale dizajna ima 48 godina dugu tradiciju i predstavlja jedno od najstarijih međunarodnih dizajn događaja. Organizator Bijenala je Muzej za arhitekturu i dizajn (MAO).

Izvor: Designed

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!