today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ako je dobra ideja, zablistaće!

Povodom konkursa za osmu po redu dodelu nagrada KAKTUS by 1664 Blanc, pitali smo članove žirija – na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Medeja Kraševec, Creative Director, Luna TBWA Ljubljana rekla je…

Tema ovogodišnjeg festivala je „Samorefleksija“. Kada bi pogledali u ogledalo sebe kao profesionalca, kompaniju u kojoj radite i kompletno tržište marketinških komunikacija – šta vidite?
Vidim industriju bez nekadašnje slave, i kreativne ljude koji više nisu poštovani kao mi (oni) nekada. Mislim da je vreme da ponovo zamislimo advertajzing, i uspostavimo industriju i zanat na nivo na kom je bila nekada – visoko profesionalno sa malo magije. Festivali poput Kaktusa su odlična prilika i podsticaj kako za kreativce, tako i za klijente, da počnu da razmišljaju o oglašavanju što više i da mu vrate imidž u očima potrošača, ali i mlađih generacija koje dolaze.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade KAKTUS 2022 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćete obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
KISS – keep it simple, stupid – odličan je moto kako u životu tako i u oglašavanju. Najbolje ideje su one koje se mogu objasniti vrlo lako, obično u jednoj rečenici. Dakle, moj savet bi bio – ostanite verni i ne komplikujte. Ako je to dobra ideja, zablistaće.

Prijave za nagrade KAKTUS 2022 otvorene su do 23. septembra, a sve informacije o konkursu i Pravilnik možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!