Agencijska web stranica na kojoj startup ostavlja brief pri prvom kontaktu

Startaparat je komunikacijska agencija sa sedištem u Beču, specijalizovana za startup projekte i sve ostale potencijalne klijente koji žele poslovati prema startup principima. Obratili su se agenciji Bruketa&Žinić&Grey za UX dizajn internet stranice.

Želeli su da njihov rad govori sam za sebe i da stranica sadrži blog na kojem bi zaposleni Startaparata objavljivali novosti i trendove iz startup sveta. Takođe, želeli su pojednostaviti i poboljšati prvi kontakt potencijalnih klijenata s agencijom.

Rešenje je inspirisano četvrtastim logotipom Startaparata i njihovim sloganom koji glasi start.Run.GROW. Zato i dizajnom stranice dominira četvrtasta forma podeljena prema pravilima zlatnog reza na četiri polja – Start za osnovne informacije o agenciji, Run za blog, najveće polje Grow za agencijske projekte i posebno polje za kontakt.

Klikom na kontakt otvara se chatbot putem kojeg svi zainteresovani klijenti mogu odgovoriti na osnovna pitanja i tako pre prvog sastanka timu Startaparata pružiti osnovne informacije o projektu. Chatbot kao jednostavan automatizovani sistem omogućava brze, korisne i konkretne odgovore na pitanja, na usluzi je 24 sata dnevno, a osim što je koristan u odgovaranju na korisnički upit, personalizuje korisničko iskustvo.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari