test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agenciji Bruketa&Žinić OM još jedna međunarodna nagrada

REGION – Juče su u nemačkom Essenu objavljeni dobitnici Red Dot nagrada, najveće i među najcenjenijim međunarodnim priznanjima iz oblasti vizualnih komunikacija. Nagradu je osvojila Monografija Zaklade Adris koju je u saradnji s Adris grupom osmislila i izradila agencija Bruketa&Žinić OM, nedavno nagrađena i na European Design Awards.
Međunarodni žiri ocenjivao je svaki od 7.069 radova uživo na sednicama u trajanju od nekoliko dana, a među njima bili su na primer Gustavo Greco (Brazil), Ali Bati (Turska) i Jack Renwick (Velika Britanija) koji su ujedno dobitnici i prestižnih kanskih lavova na Cannes Lions Festivalu.
Monografija Zaklade Adris je priča o prepoznavanju potencijala, sposobnosti da se gleda unapred i da se prave vrednosti prepoznaju u trenutku dok još nemaju svoj konačni oblik. U središtu knjige nalazi se simbolično jaje, beskrajni potencijal života koji tek treba da bude oslobođen. Svaki projekt koji je Zaklada podržala nastao je iz tog središta i sada živi svoj puni potencijal. Kroz stranice knjige čitalac se može upoznati sa svim projektima koje je Zaklada podržala i rezultatima njihova rada.
“Kreativnost je najbolji put do uspeha zbog čega Adris grupa u svemu teži biti drugačija, pa tako i u oblikovanju svojih korporativnih publikacija”, izjavio je Predrag Grubić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe.
Poslovni uspeh se odražava i kroz sredstva kojima komunicirate s tržištem, stoji na internet stranama Red Dot-a, gde se naglašava kako svaka poslovna inovacija zaslužuje najbolju komunikacionu strategiju kako bi bila uspešna na tržištu i takve se strategije nagrađuju.
U kontekstu aktuelne rasprave o štampu naspram digitalnih medija članica ocenjivačkog suda za štampana izdanja Bettina Schulz (Njemačka) komentarisala je kako se kroz štampane medije može postići dublje razumevanje informacije te kako će se ova vrsta medije i u budućnosti koristiti za kreiranje jedinstvenog iskustva.

Više o Red Dot nagradama pronađite na: www.red-dot.de/press

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!