Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Agencije 404 – nije greška!

REGION – Hrvatsko tržište komunikacija od nedavno je bogatije za još jednu digitalnu i komunikacionu agenciju – 404. 404 su pokrenuli Nikola Vrdoljak i Martina Pintarić.
„Pre nekoliko godina pokrenuli smo Projekat 404 u okviru kog smo poklanjali neiskorišćeni medijski prostor. Većina internet medija u to je vreme iskorišćavala samo manji deo inventara. Smatrali smo da je ostatak izgubljen pa smo gledali kako ga možemo iskoristiti. U projekat se uključilo preko 40 medija, medijski prostor su dobijale inicijative ili projekti kojima je bilo teško dopreti do javnosti, a nisu na nivou da kupuju medijski prostor. Osnovna ideja tog projekta i danas je ostavila trag u nama“, rekao je za Netokraciju Nikola Vrdoljak i dodao: „Možda najvažnije ostalo nam je upisano da gledamo i razumemo gde je neiskorišćeni resurs i kako ga bolje iskoristiti. Ponekad nije stvar u novim resursima, već u onima neiskorišćenima. Mislim da to možemo videti svuda oko sebe. Naravno, tu je i priča o institutu CERN i sobi 404 i izgubljenoj stranici, iako je meni 404 još uvek resurs koji se može efikasnije upotrebiti. Definicija koji bi vam rekli naši PR-ovci iz kancelarije je da 404 i soba na CERN-u označavaju veliku promenu u svetu interneta koji je nepovratno promenio komunikacije, a komunikacije su ono čime se bavimo i u čemu sigurno možemo dodati vrednost našim klijentima“.
Prema Vrdoljakovim rečima, agencija 404 neće prodavati web stranice i Facebook, već rešenja.

Izvor i foto: Netokracija

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!