Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija V+O Communication proslavila jubilej!

Konsultantska kuća u oblasti komunikacija V+O Communication, pod sloganom „YouWeOne“ obeležila je 15 godina uspešnog rada u Srbiji, u prisustvu partnera, klijenata, bivših i sadašnjih zaposlenih, koji su tokom svih ovih godina poklonili poverenje i pružili podršku u realizaciji velikog broja uspešnih kampanja i projekata.

Povodom ovog velikog jubileja, proslavi su prisustvovali i Janis Olimpios jedan od osnivača V+O Group i Tonia Gogou, generalna direktorka V+O Grčka. Njihova poseta je bila prilika da se zajedno sa timom iz Srbije osvrnu na dosadašnje uspehe i da postave ciljeve za naredni period, sa željom da budu još uspešniji i da prevaziđu sve izazove.

„Tokom proteklih godina, kroz kampanje koje su realizovane u različitim industrijama, duboko smo uvereni da je pružen doprinos pozitivnim promenama u društvu, radeći na tome da svet postane bolje mesto za sve nas. Realizacija velikog broj različitih PR i digital kampanja, organizovanje više od hiljadu događaja, društveno odgovornih aktivnosti, održavanje dobrih odnosa sa medijima, upravljanje komunikacijama u kriznim situacijama, kreiranje i relizovanje strategija za interne i eksterne komunikacije su samo neki od stubova koji su oblikovali našu sadašnjost. Ove izuzetne rezultate, ne bismo ostvarili bez podrške sadašnjih i bivših zaposlenih, partnera i klijenata, koji su bili uz nas tokom svih ovih godina. Njihova priča je i naša priča, jer smo mi jedno“, istakla je Natalija Racković, generalna direktorka V+O Communication u Srbiji.

V+O Communication se istakao na tržištu zahvaljujući sposobnosti da kontinuirano donosi inovativne i sveže ideje koje su temeljno promišljene i strateški upotrebljene u projektima, postavljajući nove standarde u oblasti komunikacija.

„Veoma sam zahvalan timu koji sada radi u Srbiji, kako na dobrim rezultatima koje ostvaruju, tako i na međuljudskim odnosima koje su izgradili kako sa zaposlenim, tako i sa partnerima i klijentima. Mi poslujemo u industriji koja se zasniva na negovanju odnosa, zato je veoma važno da budemo podrška jedni drugima i da radimo na ostvarenju zajedničkih ciljeva.“ – istakao je Joanis Olimpios, osnivač V+O Communication Group.

Pored Srbije, V+O Communication posluje i u Grčkoj, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Rumuniji i Kipru. Sa više od 190 obučenih internacionalnih eksperata u oblasti komunikacija, timom direktora sa bogatim poslovnim iskustvom, snažnim odnosima sa medijima i drugim donosiocima odluka, agencija obezbeđuje strateški pristup, proaktivno savetovanje i profesionalne odnose sa klijentima.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!