today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Produžen rok za dodelu P.R.A stipendije

Povodom obeležavanja dvadeset godina postojanja, P.R.A. agencija, raspisuje konkurs za dodelu stipendije za pohađanje Poslovne škole za public relations. Zbog velikog interesovanja studenata Upravni odbor Škole produžio je rok za predaju eseja i CV kandidata za stipendiju do 9. aprila 2012.
Stipendija za besplatno pohađanje Poslovne škole za odnose s javnošću u Beogradu biće dodeljena autoru najboljeg eseja na temu „PRA čovek“. U eseju treba da bude opisana jedna javna ličnost iz neprivrednih delatnosti (oblasti nauke, kulture, sporta, zdravstva, humanitarnog rada itd), koja je, primenjujući PRA filozofiju, kroz svoja dela dobro komunicirala u javnosti i izgradila dobar lični PR, a nije lice sa naslovnih strana.

PRA FILOZOFIJA
PRA znači biti ispred drugih. Biti lider. Imati viziju. Svojom preduzetnošću, kreativnošću, inventivnošću, realizovati ideje, ali i svojim rezultatima pokretati procese u: svojoj profesiji, organizaciji, društvu. Biti društveno koristan, odgovoran, komunikativan, voditi brigu o ostalima sa kojima sarađuje, komunicira… Razviti dvosmernu komunikaciju i njome i svojim aktivnostima pokazivati da mu je stalo do drugih.

PRA ČOVEK
Biti PRA čovek znači biti najbolji u svome poslu, biti autor dela koja sama po sebi komuniciraju sa svetom, biti dobar prijatelj sa medijima i dobar komšija i činiti dobra dela.

Dobitnik stipendije za pohađanje Poslovne škole za public relations imaće priliku da od kraja marta do sredine juna ove godine svake subote o PR-u uči od domaćih i međunarodnih eksperata sa bogatim iskustvom u PR praksi. Takođe, stipendisti će biti obezbeđene besplatne skripte, a na kraju uspešnog školovanja – diploma. Konkurs je otvoren za studente ekonomije, komunikologije, novinarstva, odnosa s javnošću, FDU, menadžmenta masovnih medija, kao i za studente drugih fakulteta koji sebe vide u PR-u.
Esej treba da bude pisan u fontu Tahoma 11 i treba da ima dve kucane strane. Komisija će razmatrati samo one eseje koji argumentovano predstavljaju određenu javnu ličnost koja kroz svoja dela dobro komunicira s javnošću. Pet najboljih radova biće objavljeno pod zajedničkim nazivom „PRA ljudi“, a pobednik konkursa imati će priliku da se sa PRA čovekom bolje upozna na PRA ručku. Autorima čiji se eseji izdvajaju po originalanom stilu pisanja i invetivnosti, biće specijalno nagrađeni.
Svi zainteresovani učesnici mogu svoje eseje i biografiju da pošalju na office@pra.rs (sa naznakom  Prijava za konkurs) najkasnije do  09. marta ove godine. Odluka o dobitniku nagrade biće objavljena na sajtu www.pra.rs.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!