Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Agencija Grayling najavila velike promene

Grayling, globalna PR agencija, otkrila je planove za ambiciozne promene brenda kompanije, temeljne ponude usluga i strategije rasta, naglašene odvažnim novim vizualnim identitetom i novom internet stranicom. Dok kompanija nastavlja s ponudom punog asortimana PR usluga u svakom od svoja 53 predstavništva širom sveta, obogatila je ponudu fokusom na istraživanja i analizu podataka, brzu aktivaciju i rešenja vođena tehnologijom.
“Komunikacije i PR najuže su vezani za tehnologiju,” izjavio je globalni izvršni direktor Pete Pedersen. “Uspešne kompanije budućnosti moraće raspolagati velikim brojem podataka i biti inovativne u njihovoj obradi i upotrebi kako bi razvile pobedničke strategije za klijente. Mi danas gradimo tu kompaniju.“
“Uvidi dobijeni kroz prikupljanje i analizu podataka su bitni,” dodaje Pedersen, “ali sposobnost brze implementacije programa kroz mnogobrojne kanale i na globalnom nivou predstavlja način kojim ćemo zaista isporučiti vrednost za klijente.”
Poznat po svojoj mreži u Evropi i Bliskom Istoku, Grayling je najavio promene poslovanja u SAD-u. Pet predstavništava Dutko Grayling će se repozicionirati u Grayling i spojiti u konsolidovanu kompaniju, dok će Atomic (Graylingova agencija) paralelno nastaviti raditi uz Grayling, kad god to potrebe klijenata budu zahtevale, saopštila je ova agencija.
Promene u SAD-u dopuna su nedavno najavljenim promenama u Aziji, koje uključuju pionirsko partnerstvo s najvećim komunikacijskim konsaltingom u Aziji – BlueFocus. U januaru 2014. godine veteran industrije, Bob Pickard, postaće regionalni izvršni direktor grupacije Huntsworth, za regiju Azije i Pacifika. Graylingova regionalna struktura uključuje i Grayling Veliku Britaniju koji vodi Alison Clarke, Grayling Zapadna Evropa koji vodi Wolfgang Lang, Grayling Bliski Istok, Turska i Afrika koji vodi Loretta Ahmed i Grayling Srednja i Istočna Evropa i Rusija koju vodi Jan Simunek.
“Okosnica našeg poslovanja je uvek bila i uvek će biti poznavanje lokalnih tržišta,” nastavio je Pedersen. “Ali za klijente koji od nas traže da sprovedemo programe na nizu tržišta ili za one koji bi mogli profitirati vrednim marketinškim uvidima, stvorili smo okretnu, tehnološki omogućenu globalnu mrežu koja zaista može isporučiti rezultate“.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!