Agencija Abeceda komunikacije osvojila IPRA Golden World Awards 2021

REGION – Agencija Abeceda komunikacije osvojila je IPRA Golden World Awards 2021 u kategoriji Country, region and city za kampanju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske „Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“.

Emotivna, snažna i poučna kampanja „Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“ već je nagrađena ovogodišnjim HUOJ Grand PRixom prema oceni domaćeg žirija u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u telima državne vlasti Republike Hrvatske, dok je, prema oceni međunarodnog žirija, osvojila drugo mesto u kategoriji društveno odgovornog poslovanja. Osim brojnim priznanjima, uspešnost ove kampanje može se meriti i konkretnim i važnijim rezultatom – prometne nesreće sa ukupno nastradalima smanjile su se za 31% , od čega su se nesreće sa smrtnim ishodima smanjile za 50%, a sa povredama 30,2%.

IPRA (International Public Relations Association), međunarodno udruženje za odnose s javnošću, vodeća je globalna mreža stručnjaka za odnose s javnošću. IPRA Golden Awards for Excellence svake se godine dodeljuju profesionalcima u odnosima s javnošću za projekte koji se ističu originalnošću, relevantnošću, postavljenim ciljevima, kreativnosti i vidljivošću postignutih rezultata.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari