Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Agencija 404 najbolja PR agencija u Hrvatskoj!

REGION – Svečanost Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću pokazala je da se lestvica u odnosima s javnošću u Hrvatskoj iz godine u godinu diže sve više. Žiri 11. Grand PRixa iskazao je posebno zadovoljstvo što kreativni i inovativni projekti dolaze od raznih sektora javne komunikacije – iz tela državne vlasti, nevladinog sektora te preduzeća svih veličina.

Mariju Petroviću, predsedniku uprave u Millenium promociji i predsedniku upravnog odbora Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, uručen je Grand PRix za razvoj struke.

Na svečanosti su prikazani kratki filmovi o trideset i jednom projektu koji je ušao u finale izbora Grand PRix. Nagrade je ponelo njih deset.

Grand PRix za odnose s javnošću u telima državne vlasti dobio je Državni zavod za statistiku sa Statističkom olimpijadom. U kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru nagradu je dobila Lipa, udruženje poreznih obveznika, s kampanjom Porez na nekretnine.

Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društve osvojili su Heineken Hrvatska i Media Val s kampanjom Hrvatski ječam za Karlovačko pivo. Nagradu za odnose s javnošću za mala i srednja trgovačka društva dobio je Hrvatski radio Karlovac s projektom Novo ruho gradskih medija.

Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje dobili su Valamar Riviera i agencija 404 zahvaljujući donacijskom programu Tisuću dana na Jadranskom moru. U kategoriji Grand PRix za internu komunikaciju pobedili su Heineken Hrvatska i Media Val s projektom Uredski guru.

Nagradu Grand PRix za najbolju prilagođenu svetske kampanje dobile su Dialog komunikacije koje su za adidas Croatia napravile kampanju adidas Runners Zagreb. Grand PRix za političku komunikaciju dobili su agencija Vajt i HDZ Zadar s kampanjom Branko Dukić – Za Zadar svaki dan. Za digitalnu komunikaciju nagrađeni su Coca-Cola Adria i 404 s Shake & Take 2.0.

Najbolji događaj organizovan prošle godine je interaktivna izložba Croatia je Hrvatska koju je Millenium promocija stvorila za klijenta Croatia osiguranje. Najboljom agencijom prošle godine proglašena je agencija 404 koja uspešno spaja odnose s javnošću s digitalnim marketingom i društvenim mrežama.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!