Adventske tajne Zagreba u mobilnoj aplikaciji

REGION – Ovih će praznika turisti moći obilaziti najzanimljivija zagrebačka adventska događanja uz pomoć pametnih telefona, otkriti do sada nepoznate istorijske adventske fotografije Zagreba i doživeti prazničnu atmosferu grada putem kratkih video snimaka.
Turistička zajednica grada Zagreba, u saradnji s agencijama Bruketa&Žinić OM i Brlog, osvežila je svoju popularnu mobilnu aplikaciju Zagreb Be There s novom rutom Advent Zagreb, prepunom zimskih i prazničnih poslastica. Reč je o aplikaciji lansiranoj ovog leta koja posetiocima Zagreba predlaže različite tematske puteve za obilazak grada, uz neka manje uobičajena, ali ne i manje zanimljiva mesta i uz nagrade.
Još je jedna zanimljivost promotivna kampanja adventske rute na društvenim mrežama koja će turistima svakoga dana, poput adventskog kalendara, otkrivati posebno osmišljene praznične sadržaje. Uz do sada nepoznate istorijske fotografije Zagreba u prazničnom ugođaju objavljivaće se originalni video sadržaji kreirani na popularnoj aplikaciji Vine.
„Fotografije prazničnih ugođaja u Zagrebu koje ćemo objavljivati na kanalima društvenih mreža Turističke zajednice pronašli smo u arhivima Hrvatskog istorijskog muzeja i Etnografskog muzeja. Tako ćete moći videti kako su se nekad u Zagrebu kupovale jelke ili kako je izgledala hokejska utakmica na Šalati pedesetih. Advenski ugođaj suvremenog Zagreba pokazaće Vine video sadržaj u kojima smo se poigrali jednostavnom stop animacijom“, rekao je Srđan Laterza iz agencije Brlog.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari