today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Action Global Communications upravljaće veb-sajtom Kiparskog predsedavanja EU

Action Global Communications, nezavisna konsultantska kuća koja pruža pun opseg usluga iz oblasti odnosa s javnošću, postavljena je od strane vlade Kipra da upravlja veb-sajtom http://www.cy2012.eu tokom šestomesečnog perioda kiparskog predsedavanja Savetom Evropske Unije.
Action Global Communications će biti odgovorna za razvoj i uređenje sadržaja, kao i za 24-časovno upravljanje veb-sajtom.
Ovaj posao nadovezuje se na iskustvo koje Action, čije predstavništvo u Srbiji inače ove godine obeležava 15 godina postojanja, ima u pružanju komunikacijskih usluga na brojnim EU projektima u regionu.
“Ovaj veb-sajt igra ključnu ulogu u komuniciranju vizije i uspeha predsedavanja“, izjavila je Keti Hristodulu, direktor Borda u Action Global Communications, i dodala: „Imamo veoma iskusan tim sa odličnim uredničkim iskustvom, pažljivo odabran tako da može da održava sajt 24 časa dnevno 7 dana u nedelji, radeći na pet jezika: engleskom, grčkom, turskom, francuskom i nemačkom“. Ovaj veb tim će istovremeno biti blisko povezan sa Kancelarijom za štampu i informacije Vlade Kipra, kao i sa ministarstvima i kancelarijama EU u Briselu“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!