Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Action Global Communications osvojila dve EMEA SABRE nagrade

The Holmes Report, vodeći globalni izvor vesti i informacija iz oblasti odnosa s javnošću, dodelio je internacionalnoj PR mreži Action Global Communications dva velika priznanja na ovogodišnjoj ceremoniji SABRE nagrada za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike koja je održana nedavno u Barseloni.
Osnivač agencije Toni Hristodulu (Tony Christodoulou) dobio je SABRE nagradu za Izvanredan lični doprinos za svoje životno zalaganje u oblasti odnosa sa javnošću, kao i pionirski rad u ovoj profesiji. “Želeo bih da podelim ovu nagradu sa svojom suprugom i decom, kao i mojom velikom Action porodicom koja obuhvata više od 300 zaposlenih u predstavništvima širom Severne Afrike, Istočne Evrope i Bliskog Istoka”, izjavio je Toni Hristodulu.
“Tokom ovih 40 godina, od kada sam osnovao Action, uvek sam radio u najboljem interesu naših klijenata koji su nam poverili reputaciju svojih brendova. Iako se okruženje u industrijama menjalo, neke stvari su ipak ostale iste. Ponosan sam što je ovo nasleđe i dalje vodeći princip kojim se rukovodimo i danas.”
Tokom ceremonije dodele EMEA SABRE nagrada, Action je takođe proglašen najboljom PR konsultantskom agencijom na području Mediterana, pre svega zbog jake liderske pozicije na lokalnim tržištima, kao i volje da uđe na tržišta u razvoju.
“Srećni smo zbog ove nagrade, jer je oblast Mediterana naš dom i baza iz koje smo se proširili u sadašnju internacionalnu mrežu”, izjavio je Kris Hristodulu, jedan od direktora kompanije.
Holmes Report je vodeći globalni izvor vesti i informacija profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću. Početkom godine objavili su reportažu o Toniju Hristodulu, u kojoj su zavirili u stvarni život ovog čoveka. Priča se može pročitati putem linka http://www.holmesreport.com/people-info/13120/Empire-Of-The-Sun.aspx

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!