Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Action Global Communications osvojila dve EMEA SABRE nagrade

The Holmes Report, vodeći globalni izvor vesti i informacija iz oblasti odnosa s javnošću, dodelio je internacionalnoj PR mreži Action Global Communications dva velika priznanja na ovogodišnjoj ceremoniji SABRE nagrada za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike koja je održana nedavno u Barseloni.
Osnivač agencije Toni Hristodulu (Tony Christodoulou) dobio je SABRE nagradu za Izvanredan lični doprinos za svoje životno zalaganje u oblasti odnosa sa javnošću, kao i pionirski rad u ovoj profesiji. “Želeo bih da podelim ovu nagradu sa svojom suprugom i decom, kao i mojom velikom Action porodicom koja obuhvata više od 300 zaposlenih u predstavništvima širom Severne Afrike, Istočne Evrope i Bliskog Istoka”, izjavio je Toni Hristodulu.
“Tokom ovih 40 godina, od kada sam osnovao Action, uvek sam radio u najboljem interesu naših klijenata koji su nam poverili reputaciju svojih brendova. Iako se okruženje u industrijama menjalo, neke stvari su ipak ostale iste. Ponosan sam što je ovo nasleđe i dalje vodeći princip kojim se rukovodimo i danas.”
Tokom ceremonije dodele EMEA SABRE nagrada, Action je takođe proglašen najboljom PR konsultantskom agencijom na području Mediterana, pre svega zbog jake liderske pozicije na lokalnim tržištima, kao i volje da uđe na tržišta u razvoju.
“Srećni smo zbog ove nagrade, jer je oblast Mediterana naš dom i baza iz koje smo se proširili u sadašnju internacionalnu mrežu”, izjavio je Kris Hristodulu, jedan od direktora kompanije.
Holmes Report je vodeći globalni izvor vesti i informacija profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću. Početkom godine objavili su reportažu o Toniju Hristodulu, u kojoj su zavirili u stvarni život ovog čoveka. Priča se može pročitati putem linka http://www.holmesreport.com/people-info/13120/Empire-Of-The-Sun.aspx

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!