Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Abrakadabra širi poslovanje na tržište Rusije

Abrakadabra integrirane komunikacije, regionalna grupacija za pružanje usluga na području odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta uskoro kreće sa širenjem poslovanja na novim tržištima.
– Već u prvih šest meseci ove godine ostvarili smo planirani konsolidovani rast prihoda od 33 posto, pa su stvoreni uslovi za nastavak razvoja kompanije koja ima kancelarije u Hrvatskoj i Srbiji, te poslednje dve godine deluje na području jugoistočne Europe – poručuju iz Abrakadabre, koja se može pohvaliti sa 67 posto izvoza u ukupnom prometu.
Novi poslovni iskorak u inostranstvo biće otvaranje kancelarije u Rusiji, koje se očekuje početkom 2013. godine. U sklopu reorganizacije Abrakadabra grupe, dosadašnji account direktor Krešimir Dominić preuzeo je novu ulogu – direktora planiranja i razvoja, a na poziciju account direktora imenovan je Marko Galić, dugogodišnji account manager u kompaniji.
Abrakadabra je od danas jača i za dva nova člana. Timu ‘čarobnjaka’ pridružila se Slađana Lučić koja će kroz ulogu PR menadžera brinuti o svim komunikacijskim aspektima ključnih klijenata kompanije. Lučić u Abrakadabru dolazi sa pozicije urednice u informativnom programu RTL Televizije.
Abrakadabri se pridružio i novinar Tomislav Grdić, koji na poziciju PR executive seniora u agenciji stiže sa uredničkog mesta u nedeljniku Nacional.

Izvor: Lider

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!