today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nove tehnologije treba da ohrabre Vlade u regionu da više slušaju građane!

REGION – Fondacija za nove komunikacije Dokukino danas u svom sedištu u Sarajevu, s početkom u 17 časova organizuje druženje Twitter korisnika pod nazivom #VladaDvaNula Up. Ovom prilikom razgovaraće se o načinima putem kojih vlasti u Bosni i Hercegovini i regiji mogu biti bliže građanima, te kako korišćenjem društvenih mreža i novih tehnologija ohrabriti vlade u regiji da čuju ono što građani imaju da poruče.
Twiteraši će takođe imati priliku da razgovaraju i o povećanju odgovornosti nosioca javne vlasti i transparentnosti njihovog rada te da zajednički kreiraju agendu konferencije “Vlada 2.0“ zakazanu za 28. i 29. mart u Sarajevu. Na samoj konferenciji okupiće se predstavnici svih regionalnih vlada, aktivisti civilnog društva, građani i mediji kako bi razgovarali o vlasti koja ima sluha za potrebe svojih građana i načinima da potrebe i zahteve građana ostvari.
„Šta bi bilo kada bi izabrani predstavnici vlasti slušali potrebe nas građana i upustili se u konstruktivan dijalog s nama o smeru u kojem želimo da društvo ide – centralno je pitanje oko kojeg će Fondacija Dokukino i danas na TweetUp-u i na konferenciji krajem ovog meseca okupiti za istim stolom vlade, medije, aktiviste i građane i podsticati ih na dijalog“, najavila je Vildana Drljević, izvršna direktorka Fondacije. Kako je istakla, danas će biti predstavljena i kampanja ‘Otvorene ideje za Balkan’, u okviru koje će biti podržano više od 20 inovativnih web i mobilnih projekata iz cele regije koji doprinose smanjenju korupcije i uspostavljaju kvalitetne, stalne komunikacije vlasti s građanima, a najbolji će dobiti i novčanu podršku.

Ako vas zanima o čemu će se razgovarati danas na TweetUp-u i na konferenciji krajem marta, pratite hashtag #VladaDvaNula i http://twitter.com/VladaDvaNula.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!