today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Biznisnova konferencija od 24. do 26. maja u Novom Sadu

Biznisnova konferencija održaće se od 24. do 26. maja u Master centru Novosadskog sajma. Biznisnova je konferencija koja promoviše preduzetništvo, samozapošljavanje, radnu etiku i inovativne modele privređivanja, a realizovaće se kroz sistem predavanja i radionica za osnaživanje preduzetnika, ali i konkretnim povezivanjem investitora i onih kojima je investicija neophodna za početak i napredak u privređivanju.
Međunarodna konferencija Biznisnova želi da razbije mit da je inovacija predodređena odabranim pojedincima kao što su: Bil Gejts, Stiv Džobs, Rej Krok, Majkl Del i slični, jer oni nisu samo imali „ludu sreću“ već veštine i znanja uspešnih preduzetnika. Kroz primere dobre prakse, iskusne predavače i radioničare konferencija Biznisnova odgovoriće na pitanje zašto i kako možemo koristiti inovaciju u razvoju poslovanja i samozapošljavanju.

Govornici na konferenciji biće:

Kevin Bern (Kevin Byrne) – vlasnik je najuspešnije kompanije u Engleskoj u 2011. godini, CheckaTrade.com i dobitnik nagrade Best Customer Focus National Award 2010. Počasni nosilac Olimpijske baklje 2012.

dr Želimir Vilijam Todorović profesor na predmetu Preduzetnistvo i mala preduzeca, na prestiznom Indiana University, USA

dr Nikola Čanak – priznati predavač i praktičar iz oblasti primenjene psihologije, pre svega na temu ličnog i profesionalnog uspeha.

Aleksandar Radukin – susonivač kompanije Homepage koja je nagrađena za najbolju internet marketing kampanju u 2012. godini. Jedan je od internet marketing pionira na ovim prostorima.

Predrag Garašanin – arhitekta i brending mag! Već jednu deceniju u advertajzingu, radi kao stručnjak u New Moment kompaniji kao direktor planiranja.

Paul Diorio – psihoterapeut sa usmerenjem u transakcionoj analizi i 15 godina iskustva u oblasti savetovanja grupa i pojedinaca. Paul je član MBACP (British Association for Counselling and Psychotherapy), ITA (Institute of Transactional Analysis) i EATA (European Association for Transactional Analysis).

Svi zainteresovani se mogu odluciti za jedan od dva paketa:
PIONIRI paket – uključuje prisustvo celokupnom programu konferencije, što obuhvata prisustvo predavanjima, ručak, učešće na izabranim radionicama i networking koktelima. Kotizacija iznosi 7.900,00 dinara.

BIZNIS paket uključuje prisustvo predavanjima i networking koktelima. Kotizacija za Biznis paket iznosi 4.900,00 dinara.

Prijave i više informacija možete dobiti putem sajta www.biznisnova.com

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!