today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najava nagrade Grand PRix za razvoj struke i Komunikatora godine

REGION – Grand PRix – godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću dodeljuje se već šestu godinu zaredom kao priznanje za osmišljavanje i sprovođenje strateških komunikacija i odnosa s javnošću u kompanijama, vladinim institucijama, telima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udruženjima, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.
Nagrada Grand PRix 2013. donosi priznanja za ukupno 10 kategorija, a ovogodišnji noviteti su Grand PRix za najbolju prilagođenu globalnu kampanju, Grand PRix za političku komunikaciju i Grand PRix za digitalnu komunikaciju.
Danas vam pobliže predstavljamo dve posebne nagrade – Grand PRix za razvoj struke i nagradu za Komunikatora godine.
Grand PRix za razvoj struke dodeljuje se pojedincima za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te za poseban doprinos razvoju struke u Hrvatskoj. Ova posebna nagrada prvi je put dodeljena 2007. godine, a primili su je Eduard Osredečki, Mihovil Bogoslav Matković i Amelija Tomašević za značajan doprinos razvoju struke na našim prostorima u njegovim počecima. Prvi dobitnici posebnih Grand PRix nagrada podstakli su utemeljenje Hrvatske udruge za odnose s javnošću i od nje stvarali respektabilnu udrugu. Nagrada za doprinos razvoju odnosa s javnošću narednih je godina dodeljena Vlatki Škorić, vođi korporativnih komunikacija Hrvatskih železnica, mr Kristini Laco iz agencije Premisa i doc. dr sc Boži Skoki sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.
Posebno priznanje za Komunikatora godine dodeljuje se javnoj osobi koja se tokom prethodne godine istaknula u komunikaciji s javnošću. Nagrada je prvi put dodeljeno 2008. godine dr Željku Rohatinskom, guverneru Hrvatske narodne banke. Laureati posebne kategorije idućih godina postali su i Krunoslav Borovec, načelnik Sektora direktora policije, Suzana i Reno Ritz te prošle godine predsednik Republike Hrvatske prof.dr sc. Ivo Josipović.

Izvor: HUOJ

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!