Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

7 čvrstih razloga zašto da prijavite radove za nagrade #kaktus2022!

Ukoliko se još uvek dvoumite da li da prijavite kampanje za nagrade KAKTUS 2022, u nastavku pročitajte 7 čvrstih razloga zašto da odlučite da to ipak uradite. Konkurs je otvoren do 20. septembra.

1. TRANSPARENTNOST PROCESA
Kompletan proces od prijave radova do objave dobitnika javan je i transparentan! Posebno smo ponosni što smo JEDINI festival u Srbiji, ali i regionu koji nakon dodele nagrada javno na sajtu www.kaktus.rs objavi spisak finalista i dobitnika sa prosečnim ocenama, kao i obrazloženja članova žirija.

2. POZNATA PRAVILA IGRE
Kod nas su pravila jasna i unapred definisana. Mi ne menjamo pravila u toku igre i strogo se držimo Pravilnika koji je javno objavljen na sajtu www.kaktus.rs.

3. KREDIBILAN SASTAV ŽIRIJA
Kako bi se obezbedila maksimalna nepristrasnost i objektivnost, naš žiri čini ukupno 30 vrhunskih stručnjaka iz kompanija, marketinških, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona. Kada vam kolege iz celog regiona dodele nagradu, ta nagrada najjače sija i ima posebnu težinu.

4. SVAKA KAMPANJA NE DOBIJA!
Da, dobro ste pročitali… Svaka kampanja NE dobija. Kaktus festival već punih osam godina nagrađuje isključivo najbolje i najkvalitetnije kampanje, koje pomeraju granice struke. Ako imaš jasan cilj, ne slušaš druge nego sebe i ne plačeš za propuštenim prilikama nego iz njih učiš, onda je sve moguće. Ukoliko ne osvojite nagradu, osvojićete neprocenjivo iskustvo!

5. KAKTUS KAO SVOJEVRSNA NEW BIZNIS PLATFORMA
Da li ste znali da u publici na dodeli nagrada KAKTUS sedi više klijenata nego agencija? Direktori marketinga i komunikacija preko 300 kompanija iz celog regiona svake godine učestvuje na festivalu Kaktus, koji je postao svojevrsna new biznis platforma. Neka vaše kampanje govore same za sebe i otvore vam vrata za nove poslove i kontakte.

6. PROMOCIJA NAJBOLJIH VAN GRANICA SRBIJE
Marketing mreža obezbediće promociju najboljih agencija sa festivala KAKTUS 2022 i van granica Srbije, kroz specijalnu bazu kreativne industrije AdNetwork i izdanje publikacije Adbooka, koje izlazi svake godine u oktobru.

7. KREATIVNA ARENA
KAKTUS je već osmu godinu zaredom arena u kojoj najbolji u advertising industriji u Srbiji odmeravaju snage i procenjuju kako se kotira njihov rad. Važno je da znaš gde si, da bi znao kuda želiš da ideš!

Više informacija o konkursu i festivalu možete pronaći na sajtu http://kaktus.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!