Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

6 razloga zašto poslati nominaciju za Mark Awards do 22. jula!

Ukoliko se još uvek dvoumite da li da se nominujete za prestižna Mark Awards priznanja, u nastavku pročitajte 6 čvrstih razloga zašto da odlučite da to ipak uradite. Nominacije su otvorene do 22. jula na sajtu Mark Awards (powered by PepsiCo).

1. TRANSPARENTNOST PROCESA
Kompletan proces od nominacije do objave dobitnika javan je i transparentan! Spisak nominovanih, ali i nagrađenih biće objavljen javno na našem zvaničnom sajtu, uz obrazloženje članova žirija.

2. POZNATA PRAVILA IGRE
Kod nas su pravila jasna i unapred definisana. Mi ne menjamo pravila u toku igre i strogo se držimo Pravilnika koji je javno objavljen na našem zvaničnom sajtu.

3. KREDIBILAN SASTAV ŽIRIJA
Kako bi se obezbedila maksimalna nepristrasnost i objektivnost, naš žiri čini ukupno 15 vrhunskih stručnjaka, direktora kompanija i agencija. Zato Mark Awards nagrade sijaju najjače i ima posebnu težinu.

4. PROMOCIJA NAJBOLJIH 
Cilj Mark Awards nagrade jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda. Marketing mreža obezbediće promociju nagrađenih stručnjaka kroz svoje kanale, Adbooku, ali i kroz objave u tradicionalnim medijima.

5. NAGRAĐUJEMO POJEDINCE
Na tržištu Srbije postoji nekoliko strukovnih nagrada i sve one nagrađuju najuspešnije projekte ili timove. Vrlo često i ne znamo ko stoji iza najuspešnijih brendova i kampanja, ko su ljudi koji, naše omiljene brendove, uspešno grade svakoga dana. Mark Awards upravo želi da istakne i nagradi najuspešnije pojedince iz kompanija koji se bude i ležu sa svojim brendovima i požrtvovano rade na njima.

6. UNAPREĐENJE TRŽIŠTA
Sigurni smo da će Mark Awards nagrada značajno doprineti kvalitetu i razvoju tržišta, boljem pozicioniranju marketing i komunikacijskih stručnjaka u kompanijama, ali i da će biti najprestižnije priznanje na tržištu kojim će se dobitnici ponositi.

Ako smo vas motivisali da se nominujete, popunite formular danas do ponoći – Formular za nominacije.

 

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!